Deprem Bölgesindeki Belediye Başkanlarından Çagrı...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
DEPREM BÖLGESİNDE Kİ..... belediye başkanları çağrıda bulunuyor : İş makinelerini buraya gönderin..... cevap ; iş makinalarını yaktınız... doktorları buraya gönderin ; doktorları öldürdünüz.... polis gelsin.... polisi taşladınız... mehmetçik bize yardım etsin... mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz... para gönderin ; gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi.... AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ... TÜRK'ÜZ.BEKLEYİN GELİYORUZ...

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
Yahya SAYIN' Alıntı:
DEPREM BÖLGESİNDE Kİ..... belediye başkanları çağrıda bulunuyor : İş makinelerini buraya gönderin..... cevap ; iş makinalarını yaktınız... doktorları buraya gönderin ; doktorları öldürdünüz.... polis gelsin.... polisi taşladınız... mehmetçik bize yardım etsin... mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz... para gönderin ; gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi.... AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ... TÜRK'ÜZ.BEKLEYİN GELİYORUZ...
  SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
alkisd Tabikide ölen insanlarımız bizim insanımız vatandaşımız ama buda çok haklı bir cevap...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Yahya SAYIN' Alıntı:
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ASLINDA O KADAR MERHAMETLİ OLMAKTA FAZLA GİBİ AMA NEYSE...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Ağzına sağlık Yahya Abi Türklerin hoşgörüsü ve yardımseverliğini inşallah anlarlar......

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
Rahmetli olanlarda bizim vatandaşımız ve kardeşimiz,çoban ve sürü misali o insanların aklına giren ve her şartta tüm hizmetlerden,DEVLETTEN  ve milletten sogutan belediye başkanlarının vay haline.Eminim mevlam öbür tarafta hazırlamıştır yerlerini.ölenlere rahmet,yaralılara acil şifalar.......

E

elaziz2316

Guest
mustafa karaeli' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU KONUNUN AÇILMASI BENCE YAKIŞIKSIZ OLDU.BÜTÜN KÜRTLER PKK LIMI ACABA ? KEŞKE BU KONU HİÇ AÇILMAMIŞ OLSAYDI...

https://www.facebook.com/photo.php?v=230820493646085
    Tabiki de değil. Orta da tamamen ayrı saflar yok zaten. Kız alıp, kız vermişiz. Et ve tırnak misali olmuşuz. Ama bunu ısrarla anlamak istemeyen ve bozmak isteyenler var.

MUSTAFA GÜLSEVDİ' Alıntı:
Rahmetli olanlarda bizim vatandaşımız ve kardeşimiz,çoban ve sürü misali o insanların aklına giren ve her şartta tüm hizmetlerden,DEVLETTEN  ve milletten sogutan belediye başkanlarının vay haline.Eminim mevlam öbür tarafta hazırlamıştır yerlerini.ölenlere rahmet,yaralılara acil şifalar.......
    Yaradılanı severim yaradan dan ötürü. Ama yaratılan da puştluk yapmayacak.

Hiç kimse anasını, babasını, doğum yerini vb. seçme şansına sahip değil. Ama dünyaya geldikten sonra insan gibi yaşamak ve diğer insanlara da insanca davranmayı seçme hakkına sahip. Ama bu yolu seçmeyenlere lanet olsun.

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
Yahya SAYIN' Alıntı:
evil_idea evil_idea evil_idea

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
    Hiç kimse anasını, babasını, doğum yerini vb. seçme şansına sahip değil. Ama dünyaya geldikten sonra insan gibi yaşamak ve diğer insanlara da insanca davranmayı seçme hakkına sahip. Ama bu yolu seçmeyenlere lanet olsun.
[/quote]

Elbette iyi güzel olanı seçmeyenlere lanet olsun.Hele eli kanlı terör örgütüne katılıp masum insanların canını alanlara lanetlerin en büyüğü olsun.Zaten onların ahiret hayatından yana en küçün bir nasipleri bile olmayacak.Ebedi cehennemden başka...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
mustafa karaeli' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU KONUNUN AÇILMASI BENCE YAKIŞIKSIZ OLDU.BÜTÜN KÜRTLER PKK LIMI ACABA ? KEŞKE BU KONU HİÇ AÇILMAMIŞ OLSAYDI...

https://www.facebook.com/photo.php?v=230820493646085
Kardeş bunu taş atan, doktor, ögretmem, polis ve asker şehit eden, iş makinalarını yakan v.b.v.b  kötülükleri yapan kişiler için söylenmiş ve onlar acaba bişiler anlar mı ama nerdeeeeee...

Masum İnsanlarımıza sözümüz yok, masum insanlarımız bizim canımız cigerimiz...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Yahya SAYIN' Alıntı:
Kardeş bunu taş atan, doktor, ögretmem, polis ve asker şehit eden, iş makinalarını yakan v.b.v.b  kötülükleri yapan kişiler için söylenmiş ve onlar acaba bişiler anlar mı ama nerdeeeeee...

Masum İnsanlarımıza sözümüz yok, masum insanlarımız bizim canımız cigerimiz...
Sözün sadece hainlereyse problem yok...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
http://haber.mynet.com/vanda-hain-saldiri-598841-guncel/

Mehmetçik, Van’da yaşanan depremde arama kurtarma çalışmalarına katılırken bir yandan da hain saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Van Başkale’de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi.

Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

ANKAKUSU

Üyemiz
Adı
HIDIR
Soyadı
BALO
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vanlıların hayalleri, beklentileri, sevdaları ve arzularının sarsıntılarla birlikte tahrip olduğunu belirterek, ''Böylesi bir günde ayrımcılığı körükleyerek ağlama sırası onlarda gibi lanetlenmesi gereken yaklaşımları da büyük bir densizlik ve soysuzluk olarak gördüğümüzü söylemeliyim'' dedi.

ÇOK YERSİZ BİR KONU OLMUŞ,YERSİZLİKTEN ÖTE GEREKSİZ BİR KONU OLMUŞ...

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yahya SAYIN' Alıntı:
Bu söz önünde eğilinir  :)

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Yahya SAYIN' Alıntı:
;)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Bilal ERDEM' Alıntı:
http://haber.mynet.com/vanda-hain-saldiri-598841-guncel/

Mehmetçik, Van’da yaşanan depremde arama kurtarma çalışmalarına katılırken bir yandan da hain saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Van Başkale’de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi.

Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Bir taraftanda bügün(25.10.2011)  deprem olan yerde vanda bir grup polis taşladı...Şerefsizlik....Daha çoookkkkk söylenecek şey varda yutkunuyoruz....
nerde peşinden koşturdugunuz BDP  PKK  köpekleri...

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Bitlis'te Şehit olan Balıkesirli polis BÜLENT EMEN'in şehit olmadan 1 gün evvel Facebook'taki isyanı yorumu size kalmış..

Vergi vermezsin yardım alırsın,
Fatura ödemezsin bizden keserler,
Cahilim dersin öğretmeni şehit edersin,
Hastayım dersin doktoru şehit edersin,
Yolumuz yok dersin mühendisi şehit edersin,
Asfaltı kazar mayın patlatırsın,
Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin,
Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın,
Fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun,
Sıkıntın varsa gel uzlaşalım kardeşçe yaşayalım dersin,olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin,
Biz bu toprakları kanla aldık kanla veririz savaşalım deriz pis faşist dersin,
Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın,
Bıktık artık kardeş ayaklarından Allah düşmanın bile şereflisini versin..

ALLAH RAHMET EYLESİN..