derecelerim neden verilmiyor

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
izmir yarışmasında ingiliz muhabbet kuşunda kazanmış olduğum 1.lik ve 2.cilik olarak 2 derece almama rağmen hala sertifikam ve madalyam verilmedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

RAMAZAN ŞAHÜN

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
papaganevi.com
Adı
RAMAZAN
Soyadı
ŞAHİN
sertifikalar ve  madalyalar  dernek başkanlarına teslim edildi

bu konuyu kendi dernek başkanına sor  sanırım sertifikan ve madalyaların  derneğinde dir

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
RAMAZAN ŞAHİN' Alıntı:
sertifikalar ve  madalyalar  dernek başkanlarına teslim edildi

bu konuyu kendi dernek başkanına sor  sanırım sertifikan ve madalyaların  derneğinde dir
Evet bende almadım ama dernek başkanım aradı ve binim madalyaların  kendisinde olduğunu en kısa zamanla göndereceğini belirtti...
sende kendi dernek başkanınla irtibat kurmalısın...

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Abi madalyalar ve seltifikalar derneklerde dağıtıldı ben kayıtlı olduğum izmir serinofil derneğinden gidip aldım. Herşeyi usulüne göre yaptıysan ve diskalifiye falan olmadıysa kayıtlı olduğun derneğin başkanına yada selahattin abinin dediği gibi yarışmayı düzenleyen karşıyaka derneğine bi danış.

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
Gürhun Ayaz' Alıntı:
Abi madalyalar ve seltifikalar derneklerde dağıtıldı ben kayıtlı olduğum izmir serinofil derneğinden gidip aldım. Herşeyi usulüne göre yaptıysan ve diskalifiye falan olmadıysa kayıtlı olduğun derneğin başkanına yada selahattin abinin dediği gibi yarışmayı düzenleyen karşıyaka derneğine bi danış.

herhangi bir problem yok herşey usulune göre yapıldı orada basılan kitapçıkta bile ismim çıktı