DERNEK ÜYELERİNE ÖZEL BÖLÜM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Sitede altıbin kusur üyeyiz ama o kadar kişiden 100 kişi anca dernek üyesi oldu...Her gelişimde elini taşın altına koyan cefakar, vefakar, bir aş pişiyorsa benimde  bu aşta bir katkım olsun deyip maddi ve manevi desteğini esirgemeyen üyelere özel , ÖZEL PAYLAŞIM BÖLÜMÜ açılmalı ve bu özel bölümde daha yararlı paylaşımları ve acil sorunları çözmek için öncelik bu taşın altına elini koyan özel üyeler için olmalı ve bu özel üyelerden başka site üyeleri bu bölümü görmemeli...SAYGILAR

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,10601.0.html

Bilal ERDEM' Alıntı:
Evet başlıkta da yazdığım gibi üye sayımız 5280 üye çeşitliliği 10 numara her ilden her ilçeden üreticilerimiz mevcut bu çatı altındaki insanlar her zaman birbirlerine aile ferdi edasıyla yaklaşıyor ancak bu kadar üyeye sahip olan bir ailede bir oluşuma sadece 80/90 kişi can katıyor.Bu dernek bizler için kuruldu bu dernek bizi temsil etmek için kuruldu isimler geçicidir derneklerde bu gün ben varım yarın sen önemli olan temsil edilebilmek gelişimleri oluşumları takip edebilmek.Her zaman hayran hayran baktığınız avrupa var ya işte onlar bu yüzden ayakta her alanda işte onlarda bu yüzden hayranlığınızı kazanıyor adamlar kulüpleşiyor dernekleşiyor.Bu arada bu yazımı kimse yanlış yorumlamasın kimsenin aklına soru işaretleri takılmasın biz bu davada elimizi değil başımızı koymuşuz taşın altına...
Bize bilinçli üretici lazım bize dava arkadaşı lazım bize neyi neden yaptığını bilenler lazım...
Selam ve Dua İle...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Yahya SAYIN' Alıntı:
Sitede altıbin kusur üyeyiz ama o kadar kişiden 100 kişi anca dernek üyesi oldu...Her gelişimde elini taşın altına koyan cefakar, vefakar, bir aş pişiyorsa benimde  bu aşta bir katkım olsun deyip maddi ve manevi desteğini esirgemeyen üyelere özel , ÖZEL PAYLAŞIM BÖLÜMÜ açılmalı ve bu özel bölümde daha yararlı paylaşımları ve acil sorunları çözmek için öncelik bu taşın altına elini koyan özel üyeler için olmalı ve bu özel üyelerden başka site üyeleri bu bölümü görmemeli...SAYGILAR
AYNEN KATILIYORUM YAHYA BEY ÇOK YERİNDE OLUR SELAHATTİN BAŞKANIMIZ BU KONUYU  MERCEK ALTINA ALACAKTIR  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Erhan KİRET' Alıntı:
ÜYE OLABİLMEK İÇİN GEREKEN 50 TL ABİ.VER HER SENEKİ AİDAT.
ERHAN BEY DERNEĞİN FALİYETLERİNDEN HABERDAR OLMADIĞINIZ İÇİN AİDATI BAHANE EDİYORSUNUZ BİRAZ GENİŞ DÜŞÜNÜN DAR PENCEREDEN DÜNYAYI GÖREMEZSİNİZ İNSANLAR HAFTADA  50 TL SİĞARAYA VERİYOR SİZ SENEDE 50 TL BAHANE EDİYORSUNUZ  icon_wall

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bnce 50 tl yıllık hiç birşey değil ama bn 12 yaşındayım anneme talep ettim annem kabul etti bu parayı ödemeyi söylediğim an ama 1 çiftim var derneğe üye olabilmek için çiftlerimin biraz çoğalması ve benim biraz büyümem lazım

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
ERHAN BEY DERNEĞİN FALİYETLERİNDEN HABERDAR OLMADIĞINIZ İÇİN AİDATI BAHANE EDİYORSUNUZ BİRAZ GENİŞ DÜŞÜNÜN DAR PENCEREDEN DÜNYAYI GÖREMEZSİNİZ İNSANLAR HAFTADA  50 TL SİĞARAYA VERİYOR SİZ SENEDE 50 TL BAHANE EDİYORSUNUZ  icon_wall
AYHAN BEY BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARDA ÖYLE BEN 50 TL ÇOK BU NE PARA BUNU NASIL VERELİM DE ÜYE OLALIM DEMİYORUM.BEN SADECE NEDEN İNSANLAR SINIFLANDIRILIYOR BUNA  KARŞIYIM...BENDE MESELA 4 ÇİFT VAR ÜRETİM İÇİN AZ TABİ AMA TEK BİR ÇİFTİ OLAN ARKADAŞLARIMIZDA VAR.ADAMIN BİR DERDİ VAR ÇARESİNİ BİLMİYOR FORUMA ÜYE OLUP ÜSTADLARDAN ÖĞRENMEK İSTİYOR AMA KİMSE CVP YAZMIYOR ÇÜNKÜ DERNEK ÜYESİ DEĞİL...ŞİMDİ BUNUN İÇİNDEMİ İNSANLARDAN ÜYELİK İSTENCEK..ŞUAN DURUM BÖYLE DEĞİL ALLAH RAZI OLSUN HERKEZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR HERKEZ BİRBİRİNE YARDIMCI OLUYOR FORUM DA AMA BU ÜYELER VE DİĞERLERİ OLARAK BÖLÜNÜRSE BU FORUM ŞUAN Kİ KARDEŞLİK ABİLİK BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLABİLME KAVRAMI BÜYÜK DARBE ALACAĞINA İNANIYORUM...

BİZ BURDA BİR AİLE GİBİYİZ DİYORUZ HEP AMA ARAYA PARA GİRERSE BU AİLE KALIR MI ACABA BEN BUNUN DERDİNDEYİM YOKSA YILDA 50 TL KİMSEYİ BATIRMAZ.

KİMSEYE SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEM BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE DÜŞÜNCELERİMİ DİLE GETİRMEK İSTEDİM...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erhan bey bu başlık altında bu konu açılmış ama öyle olmuş böyle olmuş diye birşey yok. Yahya bey bir fikir öne atmıştır amacı derneğimizin ölümsüz olması içindir. Bunun içinde öne atılacak ve geliştirilecek her fikre açığız. Siz ve diğer forum üyelerimizde duydukları sıkıntıyı saygı ölçüleri içerisinde elbetteki dile getirmelidir ki öne atılan fikir geliştirilerek hayata geçirilebilsin. Para nelere kadir gibi bir çıkış beni oldukça rahatsız etti. Bu dernek kimsenin parasına göre değer verilerek hayata geçirilmedi. Lütfen düşünmeden sarf ettiğimiz sözlerimize daha çok dikkat edelim.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
icon_naughty ADAMIN BİR DERDİ VAR ÇARESİNİ BİLMİYOR FORUMA ÜYE OLUP ÜSTADLARDAN ÖĞRENMEK İSTİYOR AMA KİMSE CVP YAZMIYOR ÇÜNKÜ DERNEK ÜYESİ DEĞİL... icon_naughty

BU SÖZÜNÜZE KATILMIYORUM ERHAN BEY BURDA HERHANGİBİR AYRIMCILIK YAPILDIĞI FALAN YOK SIKINTISI OLAN ARKADAŞLARDA BİR ŞEKİLDE DERTLERİNE ÇARE BULUYOLAR İLLA DERNEK ÜYESİ OLAN ARKADAŞLAR VE ÜYE OLMAYANLAR DİYE AYRIM YAPILMIYOR SADECE DERNEK ÜYESİ OLAN ARKADAŞLARA ÖZEL KUŞLARINI VE ÜRETİMHANESİNİ TANITMAK İÇİN ÖZEL BÖLÜMLER
HA ŞUNUDA SÖYLEYEYİM DERNEK VAR DİYE KİMSENİN BU FORUMU TERK ETTİĞİ FALAN YOK YİNE BURDA HEPBERABERİZ

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Erhan bey bu başlık altında bu konu açılmış ama öyle olmuş böyle olmuş diye birşey yok. Yahya bey bir fikir öne atmıştır amacı derneğimizin ölümsüz olması içindir. Bunun içinde öne atılacak ve geliştirilecek her fikre açığız. Siz ve diğer forum üyelerimizde duydukları sıkıntıyı saygı ölçüleri içerisinde elbetteki dile getirmelidir ki öne atılan fikir geliştirilerek hayata geçirilebilsin. Para nelere kadir gibi bir çıkış beni oldukça rahatsız etti. Bu dernek kimsenin parasına göre değer verilerek hayata geçirilmedi. Lütfen düşünmeden sarf ettiğimiz sözlerimize daha çok dikkat edelim.
+1 evil_idea

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yahya SAYIN' Alıntı:
Aynen

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yahya abi kayılmıyorum bu görüşünüze elinde 2-3 veya 10 yerli çifti olan birisini dernek üyeliğini zor alırsaınız ama şu olabilir satış bölümüne sadece dernek üyeleri konu açabilirse daha mantıklı olur çünki satacak kuşun varsa zaten dernek üyeliğide kaçınılmaz olabilir. saygılarımla

aytıca konu dilek ve istekler bölümünde tefe koyma bölümünde değil ona göre yazılırsa daha faydalı olur arkadaşlar...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bu aslında harika bir fikir...benim için yeni birşey değil...şöyle izah edeyim -

Web ve grafik tasarım işi ile uğraştığım için yaptığım işten biliyorum, tasarımcıların da forumları var ve bu forumlarda sadece Premium Üyeler bölümleri oluyor. Bu premium üye bölümlerinde meslek sırları sayılabilecek nitelikte bilgi ve kaynakları paylaşılıyor. Ben eğer bir tasarımcı olarak o bilgilere ulaşmak istersem muhakkak öncelikle Premium Üye olmam gerekiyor...ve bu üyelikler her bir forumda paralı. Ayrıca üyelik aidatları öyle yıllık filan değil, aylık olarak ödeniyor. Mantıksal olarak harika bir sistem...eğer doğrudan ve zahmetsizce harika ve servet değerinde bilgilere ulaşmak istiyorsak bu sitede de sadece Dernek Üyelerine özel bir bölüm açılabilir.

Bu bölümde neler yer alabilir, örneğin sitemizde birçok paylaşım var, ama en az yarısından fazlası yetrsiz, eksik veya yanlış bilgilerden ibaret. Burada hakaret etmiyoruz...amaç sadece değerli ve doğru bilgileri bu ileti mezarlığından ayıklayıp çıkarmak ve onları doğru bir şekilde kategorize edip Dernek Üyeleri Özel bölümüne yerleştirmek. Bu şekilde sitemizin arşivi de bir şekilde düzenlenip bir düzene oturmuş olur.

Diğer yandan şunu da göz ardı etmemek gerekiyor, Bilal Erdem çok iyi özetlemiş yabancı özentimizi...yabancılara özenmemize gerek yok, burada da çok tecrubeli, bilgili ve başarılı üreticiler var...onları aramıza çekip derneğimize üye olarak kazanmak gerekiyor.

6000e yaklaşmışken sadece 100 kişinin derneğe üye olması aslında biraz trajik bir görüntü gibi oluyor. Dernek Üyelerine Özel bölümü sayesinde dernek üye sayımız hızla yükselecektir. Lütfen bunu bir üyelik satış politikası olarak görmeyin...bu yerli ve yabancı birçok web master forumularında zaten ayni amaçla yapılıyor...bizde neden olmasın.

Dernek Ülerine Özel bölümü bence bu site için çok da gerekli olan bir bölüm. En büyük önem teşkil eden sebeb aslında üzücü olan bir sebep. Forumda dediğim gibi çok bilgili ve tecrubeli üreticilerimiz var. Önceleri bu abilerimiz her gün burada takılıp değerli paylaşımlarını yaparlardı...forum büyüdükçe katkıları azalmaya başladı...iyice büyüdükçe de ortadan tamamen kayboldular. Foruma üye sayısı arttıkça forumda açılan konular da bozulmaya başladı. Bozuldukça bu tecrubeli ve bilgili abilerimiz bu foruma artık gelmez oldular.

Şimdi umarım Dernek Üyesi Özel bölümü neden forumumuz ve derneğimiz için önemli olduğunu daha iyi anlıyorsunuzdur. Bu özel bölümde küstürdüğümüz abilerimiz değerli tecrubelerini bizlerle paylaşmaya devam edebilirler. Bizler de eğer bu bilgilere erişmek istiyorsak önce derneğe öye olacağız ve gereken desteğimizi bu şekilde göstereceğiz.

Sırf 50 lira ödememek için derneğe üye olmuyorsak o zaman gidip forum arşivindeki bilgilerle yetineceğiz...bilmem anlatabildim mi  friend

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Bence her sene üyelere belli bir miktar bilezik ücretsiz verilmeli ayrıca para talep edilmemeli...Belirlenen miktarı aşan bilezik talepleri ücretlendirilebilir

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Bu aslında harika bir fikir...benim için yeni birşey değil...şöyle izah edeyim -

Web ve grafik tasarım işi ile uğraştığım için yaptığım işten biliyorum, tasarımcıların da forumları var ve bu forumlarda sadece Premium Üyeler bölümleri oluyor. Bu premium üye bölümlerinde meslek sırları sayılabilecek nitelikte bilgi ve kaynakları paylaşılıyor. Ben eğer bir tasarımcı olarak o bilgilere ulaşmak istersem muhakkak öncelikle Premium Üye olmam gerekiyor...ve bu üyelikler her bir forumda paralı. Ayrıca üyelik aidatları öyle yıllık filan değil, aylık olarak ödeniyor. Mantıksal olarak harika bir sistem...eğer doğrudan ve zahmetsizce harika ve servet değerinde bilgilere ulaşmak istiyorsak bu sitede de sadece Dernek Üyelerine özel bir bölüm açılabilir.

Bu bölümde neler yer alabilir, örneğin sitemizde birçok paylaşım var, ama en az yarısından fazlası yetrsiz, eksik veya yanlış bilgilerden ibaret. Burada hakaret etmiyoruz...amaç sadece değerli ve doğru bilgileri bu ileti mezarlığından ayıklayıp çıkarmak ve onları doğru bir şekilde kategorize edip Dernek Üyeleri Özel bölümüne yerleştirmek. Bu şekilde sitemizin arşivi de bir şekilde düzenlenip bir düzene oturmuş olur.

Diğer yandan şunu da göz ardı etmemek gerekiyor, Bilal Erdem çok iyi özetlemiş yabancı özentimizi...yabancılara özenmemize gerek yok, burada da çok tecrubeli, bilgili ve başarılı üreticiler var...onları aramıza çekip derneğimize üye olarak kazanmak gerekiyor.

6000e yaklaşmışken sadece 100 kişinin derneğe üye olması aslında biraz trajik bir görüntü gibi oluyor. Dernek Üyelerine Özel bölümü sayesinde dernek üye sayımız hızla yükselecektir. Lütfen bunu bir üyelik satış politikası olarak görmeyin...bu yerli ve yabancı birçok web master forumularında zaten ayni amaçla yapılıyor...bizde neden olmasın.

Dernek Ülerine Özel bölümü bence bu site için çok da gerekli olan bir bölüm. En büyük önem teşkil eden sebeb aslında üzücü olan bir sebep. Forumda dediğim gibi çok bilgili ve tecrubeli üreticilerimiz var. Önceleri bu abilerimiz her gün burada takılıp değerli paylaşımlarını yaparlardı...forum büyüdükçe katkıları azalmaya başladı...iyice büyüdükçe de ortadan tamamen kayboldular. Foruma üye sayısı arttıkça forumda açılan konular da bozulmaya başladı. Bozuldukça bu tecrubeli ve bilgili abilerimiz bu foruma artık gelmez oldular.

Şimdi umarım Dernek Üyesi Özel bölümü neden forumumuz ve derneğimiz için önemli olduğunu daha iyi anlıyorsunuzdur. Bu özel bölümde küstürdüğümüz abilerimiz değerli tecrubelerini bizlerle paylaşmaya devam edebilirler. Bizler de eğer bu bilgilere erişmek istiyorsak önce derneğe öye olacağız ve gereken desteğimizi bu şekilde göstereceğiz.

Sırf 50 lira ödememek için derneğe üye olmuyorsak o zaman gidip forum arşivindeki bilgilerle yetineceğiz...bilmem anlatabildim mi  friend
+1