DERNEK VE SİTEMİZE NE LAZIM(KA)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
DEĞERLİ ARKADAŞLAR AKLIMA GELDİ SİZLERLE PAYLAŞAYIMMI DERKEN YAZMAYA BAŞLADIM DERGİMİZ OLSA
ŞİKAYET KUTUSU
RESİM ALBÜMÜ
HER AN PİYASADAKİ İLAÇLARI VE TOPLU OLARAK SIKINTILARIMIZA YARDIM EDECEK VETERİNER
DÖVİZ GÖSTERGESİ GİBİ YEM FİATLARI
YAKIN ŞEHİRLERDEKİ YEM ADRESLERİ
AKTİF PET TAPTANCILARI
SİTE KULLANIM REHBERİ
EV ÜRETİCİLERİNİ YAKINLARINDAKİ ÜRETİCİLERLE TANIŞMALARI İÇİN BİR ORTAM
GERÇEKTEN BU İŞE GÖNUL VERENLERİN BİLEZİK VE VS KONULARDA ÖNLERİNİ AÇMA BAĞIMINDA DERNEĞİMİZE KATILMALARI
SİTEMİZDE CANLI MALZEME VE AKSESUAR VS GİBİ KONULARDA KENDİMİZE YETMEMİZ
ŞU AN AKLIMA GELEN BUNLAR SİZLERİNDE TALEP VE ÖNERİLERİNİZLE DAHA İYİ VE SAĞLAM BASMA KONUSUNDA HERKESİN DUYARLI VE YAPTIĞIMIZ İŞE SAHİP ÇIKACAĞIMIZA EMİNİM  DİKKATLERİNİZ KONUSUNDA PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM SLM

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
çok önemli bir konuya değinmiş kemal bey aynen katılıyorum... alkisd

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
(HER AN PİYASADAKİ İLAÇLARI VE TOPLU OLARAK SIKINTILARIMIZA YARDIM EDECEK VETERİNER
DÖVİZ GÖSTERGESİ GİBİ YEM FİATLARI
YAKIN ŞEHİRLERDEKİ YEM ADRESLERİ
AKTİF PET TAPTANCILARI)

Kemal Abi bu konular bizim için çok önemli.Ben ve benim gibi küçük üreticiler aldığımız yem miktarları 1-2 çuval, bu işe gerçekten gönül vermiş kişiler kadar fazla bir sermayemiz ve bilgimiz yok.Aldığımız miktarlar az olunca fiyatta fazla oluyor ve bunları bulmaktada zorlanıyoruz.Yem heryerde var ama satan kişi önemli birçok insanın kuşları yemden zayi olmuştur.Sonuçta onlarda bir can taşıyor.Onlarda haklarını helal etmezler.İl il olayı beni heyecanlandırdı güzel bir uygulama olur,bilenler kişileride tavsiye ederek bizleri doğru kişilere yönlendirirler.Saygılar.

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
22 nisan ilk kurulumuzda alt konu başlıkları altında gündem konumuz olabilir, Paylaşım ve ilginize Teşekkürler

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
paylaşım için teşekkürler kemal abi eline sağlık güzel bir konu olmuş