desteginize ihtiyacımm var

oguzhan noğlu

Yeni Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
neslihanoğlu
slm arkadaşlar ben 2 ay önce arkadasımdan 11_12 aylık bir cift kuş aldım kuşlarım gercekten cok guzel ama nedense erkek kuşta bu ara bır durgunluk var süreklı tüylerını kabartyor ev kalerıferlı acaba nem oranından dolayı olabılırmı bakımlarına gercekten itina ile ilgilenıyorum rahatsız etmıyorum kendı hallerındeler ama erkektekı bu sıkıntıyı bır an önce cözmek ıstıyorum ve bu yuzden siz degerlı kuş severler camiasın yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkkur ederijavascript:void(0);m friend friendjavascript:void(0);

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ne kadar evde de olsa da havalardan kaynaklı bir durum olabilirm size önerim olarak atarım ilacı veya veteriner ilacı satan bir yerden vitaform alıp kullanın

muratkoç1983

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
koç
muhabbet kuşu kaloriferli yerlerde hava akımı oluştuğundan  tahminime göre tüye girmiş. bence vitaform kullan 4-5 gün boyunca tüyden çıkmasını sağla

oguzhan noğlu

Yeni Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
neslihanoğlu
evet tüy dökümü oldu ama gözlemledigim kadar tüy dökümünü tamamladı ilginize cok teşekkur ederım

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ VİTAFOM KULLANABİLİRSİN AMA ONU ALANA KADAR OLAN ZAMANDA IHLAMUR KAYNAIP SULUĞUN 1/3 IHLAMUR GERİSİNİ SU İLE DOLDURUP VEREBİLİRSİN İYİ GELECEKTİR.