desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar kızımın 4 ayrı resmi bu kategoride 4 ünüde desteklermisiniz hatta sizlerde katılabilirsiniz bizde yeğenlerimizi destekleriz maşallah

arkadaşlar destekledikten sonra resmin sağ üst köşesinden kapata basıyoruz ve sağ taraftaki son eklenenler sekmesine bir kere tıklayıp arkadaşımın oluşturdukları diyoruz ve diğer 4 resimde görünüyor hepsine destekliyorum diyoruz bilgilendireyim dedim bende sonradan gördüm çünki

http://apps.facebook.com/mutlupanco/?detail=9086&ref=nf

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
destekledikten sonra resmin sağ üst köşesinden kapata basıyoruz ve sağ taraftaki son eklenenler sekmesine bir kere tıklayıp arkadaşımın oluşturdukları diyoruz ve diğer 4 resimde görünüyor hepsine destekliyorum diyoruz ve cihanın duaları ile aa bi bakıyoruz muhabbettlerimiz fazla fazla yavru veriyor alın size verimliliği artırma formulü :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ömer adam' Alıntı:
destekledikten sonra resmin sağ üst köşesinden kapata basıyoruz ve sağ taraftaki son eklenenler sekmesine bir kere tıklayıp arkadaşımın oluşturdukları diyoruz ve diğer 4 resimde görünüyor hepsine destekliyorum diyoruz ve cihanın duaları ile aa bi bakıyoruz muhabbettlerimiz fazla fazla yavru veriyor alın size verimliliği artırma formulü :)

bir duanın lafımı olur bizden tüm dostlara 10000000000000000  sonsuzluk sıfırı dua inşallah

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Allah bağışlasın. Allah acılarını göstermesin. Amin.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
ya benmi beceremedim minik fıstığın bir resmini destekledim diğerlerini göremiyorum arkadaşımın oluşturdukları diyorum boş sayfa çıkıyor

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
enginersin' Alıntı:
ya benmi beceremedim minik fıstığın bir resmini destekledim diğerlerini göremiyorum arkadaşımın oluşturdukları diyorum boş sayfa çıkıyor

Arkadaşlar ALLAH hepinizden razı olsun sizlerde yayınlayın minikleri bizde birer maşallah diyelim

Engin abi sağolasın abi destekledikten sonra ilk resmi x den kapatıp arama yerine kızımın adını soyadını yazarsan hepsi çıkıyor abi teşekkür ederim ilginize burada +2000 destekçim var maşallah