K kanka10 Üyemiz Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 42 Konum manisa Adı Mert Soyadı KURT 17 Nis 2015 #1 BİR ÇİFTİM VAR. YUMURTLUYOR ERTESİ GÜNÜ BAKIYORUM YUMURTAYI KIRMIŞ. DEVAMLI BUNU YAPIYOR. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
BİR ÇİFTİM VAR. YUMURTLUYOR ERTESİ GÜNÜ BAKIYORUM YUMURTAYI KIRMIŞ. DEVAMLI BUNU YAPIYOR. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
E Ecirna21 Uzman Üyemiz Katılım 13 Haz 2013 Mesajlar 253 Konum D.BAKIR/BAĞLAR Adı Semih Soyadı ZekeriyaOĞLU 17 Nis 2015 #2 Mert KURT' Alıntı: BİR ÇİFTİM VAR. YUMURTLUYOR ERTESİ GÜNÜ BAKIYORUM YUMURTAYI KIRMIŞ. DEVAMLI BUNU YAPIYOR. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM Genişletmek için tıkla ... Yumurtayı kıran erkek kuş mu?Dişi kuş mu?Birini değiştirin..
Mert KURT' Alıntı: BİR ÇİFTİM VAR. YUMURTLUYOR ERTESİ GÜNÜ BAKIYORUM YUMURTAYI KIRMIŞ. DEVAMLI BUNU YAPIYOR. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM Genişletmek için tıkla ... Yumurtayı kıran erkek kuş mu?Dişi kuş mu?Birini değiştirin..
K kanka10 Üyemiz Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 42 Konum manisa Adı Mert Soyadı KURT 17 Nis 2015 #3 DİŞİ KUŞ. BEN ÇİFTİ DEĞİŞTİREYİM EN İYİSİ
E Ecirna21 Uzman Üyemiz Katılım 13 Haz 2013 Mesajlar 253 Konum D.BAKIR/BAĞLAR Adı Semih Soyadı ZekeriyaOĞLU 17 Nis 2015 #4 Mert KURT' Alıntı: DİŞİ KUŞ. BEN ÇİFTİ DEĞİŞTİREYİM EN İYİSİ Genişletmek için tıkla ... olabilir ama karar sizin ne diyim hayırlısı olsun...
Mert KURT' Alıntı: DİŞİ KUŞ. BEN ÇİFTİ DEĞİŞTİREYİM EN İYİSİ Genişletmek için tıkla ... olabilir ama karar sizin ne diyim hayırlısı olsun...
K kanka10 Üyemiz Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 42 Konum manisa Adı Mert Soyadı KURT 17 Nis 2015 #5 dişi kış ise tavsiyeniz varmı
E Ecirna21 Uzman Üyemiz Katılım 13 Haz 2013 Mesajlar 253 Konum D.BAKIR/BAĞLAR Adı Semih Soyadı ZekeriyaOĞLU 17 Nis 2015 #6 Mert KURT' Alıntı: dişi kış ise tavsiyeniz varmı Genişletmek için tıkla ... yumurtayı kıran dişi ise değiştirin eğer erkekten memnunsanız kalsın...
Mert KURT' Alıntı: dişi kış ise tavsiyeniz varmı Genişletmek için tıkla ... yumurtayı kıran dişi ise değiştirin eğer erkekten memnunsanız kalsın...