Dezenfeksyonda Devrim | ZOONOCIDE DEZENFEKTAN

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez

Amerikada Dow Corning Laboratory araştırmacıları Nano Teknoloji kullanarak sadece virüs, mantar, mikrop ve bakterileri yok edecek, insanlara, hayvan ve bitki hücrelerine zarar vermeyecek Zoono’yu keşfetti.

Zoono Amerikan deniz kuvvetleri, özellikle denizaltılarda mürettebatın mikrop ve virüslerden oluşacak salgın riski, uzun zaman nemli ortamda bulunmaları, biyolojik savaş tehditi gibi unsurlardan korunmak amacı ile Zoonocide dezenfektanı geliştirdi. ZOONO Teknolojisi 1997 yılına kadar askeri sır olarak kaldı. Ancak daha sonra ürün dahada geliştirilerek, çıkmayan ve uzun zaman korumaya devam edecek duruma getirildi.

Zoonocide he türlü yüzeye uygulanabilir. Yüzeyde ağ şeklinde bir tabaka oluşturur. Bu tabakanın kalınlığı sadece saç telinin bir milyonda biri kadardır. Atomları sayesinde mikropları eksi kutup olarak kendine çeker ve membranlarını parçalıyarak yok eder. Cildin veya yüzeyin hava almasına engel olmaz. Metal, cam gibi sert yüzeylerde minumum 28 gün, diğerlerinde limiti çok daha uzun süreli olan koruma sağlar.

Zoonocide virüs ve bakterilere karşı teknolojik bir devrimdir - http://www.zoono.com/products-zoono-Z-71-Surface-Sanitiser.php

- Zoonocide uzun süre koruma amaçlı bir antiseptik solüsyondur.
- Zoonocide zehir, boya, katılaştırıcı, boya ve koku içermez.
- Zoonocide insan, hayvan ve bitkilere zarar verecek madde içermez. Gıda ürünlerine temasta hiç bir zararı yoktur.
- Zoonocide oksitlenme, leke yapmaz. Metal, cam, ahşap, kumaş, halı, pilastik, taş, tekstil gibi birçok yüzeyde etkili ve güvenlidir.

Zoonocide etkin bir antimikrobial solüsyondur

Zoonocide şu anda bireysel kullanım için küçük boy, hastane ve sağlık kuruluşları için büyük boy olarak üretmektedir. Zoonocide şeffaf, kokusuz, renksiz bir antibakteriyel üründür. İçeriğinde hiçbir toksik madde, yapıştırıcı, metal iyonları, boya maddesi bulunmaz. Değişim göstermez, uçucu değildir ve gaz oluşturmaz. İnsanlara, hayvan ve bitkilere hiçbir yan etkisi yoktur. Oksitlenme yapmaz ve leke bırakmaz. Bu sebepten kumaş, ahşap, metal, cam, plastik, taş, porselen gibi yüzeylerde sorunsuz kullanılabilir.

Zoonocide sprey şeklinde uygulandığında yüzey üzerinde kalıcı ağ şeklinde bir film oluşturur. Bu film suyla,incelticilerle silinmez, bulaşmaz ve kaybolmaz.

Zoonocide yapılan tüm testlerde mükemmel sonuçlar vermiştir ve FDA ve EPA lisanslıdır. Bunlardan bazıları:

- Staphylococcus aureus
- Methycillin resistant Staphylococcus (MRSA)
- Escherichia coli (E. coli)
- Vancomycin resistant Enterococcus (VRE)
- Legionella pneumoniae
- Citrobacter Freudii (MS2)
- Clostridium Difficile (C Diff)
- Various Salmonella strains
- Listeria monoctogenes
- Black mould
- Influenza A

ZoonoCide nasıl çalışır?

Zoono - ZoonoCide

ZoonoCide Nedir, Nerede ve Nasıl Kullanılır?

Zoonocide, en ileri seviyede nano teknoloji ile üretilen bir Amerikan antibakteriyel üründür. 40 yıllık bir çalışma sonucunda, üçüncü jenerasyon dezenfektanlarda bir devrim niteliğindedir. Sporlu,gram+ ve gram- bakteriler,virüsler ve mantarlar, küf ve protozonalara karşı son derece etkin ve uzun süreler kalıcıdır. Etki süresi cam yüzeyde 28 gündür. Diğer yüzeylerde ise, aktif koruma süreleri aylarla ifade edilebilir. Zoonocide su bazlıdır.İçeriğinde hiçbir zehirli kimyasal, kanserojen madde, alerji yapabilecek gümüş gibi metal iyonları yoktur. Şeffaf, renksiz ve kokusuzdur. Yapıştırıcı, koyulaştırıcı, uçucu ve yanıcı maddeler içermez.

Geleneksel alkol, klor, hidrojen peroksit, ozon gibi kimyasal dezenfektanların aksine, etki etme metodu tamamen fizikseldir.
Sprey veya silme yöntemiyle uygulandığında,yüzeye sabitlenerek koruyucu bir kalkan oluşturur. Atom zincirleri ile mikropların membranlarını parçalayarak yok eder. Mikropların mutasyona uğramalarını veya gelişmelerini engeller. İnsan, hayvan, bitki ve doğaya hiçbir zarar vermez. Kullanıldığı yüzeyde leke ve kalıntı yapmaz ve yüzeye zarar vermez.

Zoonocide ürünleri sağlık sektöründen gıda ve hayvancılığa, tekstilden su arıtımına kadar güvenle kullanılabilir. Tüm testleri dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen Üniversiteleri ve laboratuarlarında yapılmıştır.

- Gerçek Nano Teknoloji ürünüdür,
- Biyolojik değil mekanik etki gösterir,
- Su bazlı bir üründür, toksik değildir,
- İnsan, hayvan ve bitkilere zarar vermez,
- TC Sağlık Bakanlığı onaylıdır,
- Dünyanın 18 gelişmiş ülkesinde kullanılmaktadır,
- Her türlü yüzeyde güvenle kullanılır,
- Uzun süre koruma amaçlı bir antiseptik solüsyondur,
- Boya, zehir, katılaştırıcı ve koku içermez,
- İnsan, hayvan ve bitkilere zarar verecek madde içermez,
- Gıda ürünlerine temasta hiç bir zararı yoktur,
- Oksitlenme, leke yapmaz. Metal, cam, ahşap, kumaş, halı, plastik, taş, tekstil gibi birçok yüzeyde etkili ve güvenlidir.

ZOONOCIDE AKDENİZ BÖLGE BAYİSİ

İfo Sağlık Ürünleri
Barınaklar Bulvarı,
Doktorlar Sitesi No:8
07160 Güzeloba
Antalya,  Türkiye

tel: 0242 349 0220

adres ve iletişim bilgileri hakkında bugün (13 kasım 2012) bir güncelleme yapmak istedim...bu adres ve telefon şu an için kullanılmıyor ve iptal edilmiş. Bugün aldığım bilgiye göre şirket daha büyük bir merkez ofis ve depo binasına taşınacakmış ve iletişim bilgileri tekrar güncellenecekmiş.

http://ifosaglikurunleri.com

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Günay abi birşeyin reklamını yapıyorsa bu çok önemli ve gerekli bir üründür ince eleyip sık dokuyan ve herzaman araştırmalarına güvendiğim nadir bir abimdir saygılar paylaşım için teşekkürler abi ...

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Fiyat bilgisine baktım ama bulamadım nette bilgi sahibi olan varmı acaba

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ayhan ŞEN' Alıntı:
Fiyat bilgisine baktım ama bulamadım nette bilgi sahibi olan varmı acaba
Bayramdan sonra telefon açıp fiyat konusunda bilgi edinmeyi umuyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cihan AYTAN' Alıntı:
Günay abi birşeyin reklamını yapıyorsa bu çok önemli ve gerekli bir üründür ince eleyip sık dokuyan ve herzaman araştırmalarına güvendiğim nadir bir abimdir saygılar paylaşım için teşekkürler abi ...
yorumun için teşekür ederim Cihan usta, bu dezenfektan kafes kuşçuluğu için gerçek devrim olduğuna inanıyorum, fiyatı ne olursa olsun kesinlikle kullanıcam.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Bende paylaştıgınız gibi okudum ve kafama yattı almak için nette gezdim fiyat ve satış araştırması için ama sadece kendi sitesinde var gece oldugundada arayıp soramadım kısmetse pazartesi arıcam eger temin etme imkanını ögrenen olursa lütfen paylaşsın burdan bilgi için çok teşekkürler saygılar.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Cihan AYTAN' Alıntı:
aynen katılıyorum bu işlerde günay bey  liderdir....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
şirket numarasını aradaım ama başka bir yer çıktı, ...bu firma ile iletişime geçmek için araştırmaya devam ediyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
adres ve iletişim bilgileri hakkında bugün (13 kasım 2012) bir güncelleme yapmak istedim...bu adres ve telefon şu an için kullanılmıyor ve iptal edilmiş. Bugün aldığım bilgiye göre şirket daha büyük bir merkez ofis ve depo binasına taşınacakmış ve iletişim bilgileri tekrar güncellenecekmiş. Aldığım diğer bir bilgi de perakende satışların olmayacağı, beni 2 ay sonra Antalyadaki yeni merkez ofislerine perakende satış bayiiliği vermek için davet ettiler. Bu davetiyeye sıcak bakıyorum, bakalım, bizler için çok pahalı bir ürün değilse ve herşey yolunda giderse önümüzdeki yılbaşı itibarı ile bu ürüne tüm üreticilerimiz benim vasıtamla kavuşacak.

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
inşaallah günay kardeş.yine yaptın bi güzellik.allah hayırlı eylesin bereketli ve yararlı olur inşallah kolay gelsin. thumbsupbo

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Harika olur Gunay usta.Sayende faydalı bir adım daha atmış oluruz.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Çalışma prensibini daha iyi anlayabilmek için Zoono dezenfektanın nasıl etki ettiği ile ilgili bir video paylaşmak istedim

Zoono

eneser

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
Ergüner
Merhaba

Bu dezenfektanı uzun araştırmalar sonunda bulmuş bulunmaktayım.Tavuk çiftliklerinde kullanılıyormuş.50.000-100.000 civciv kapasiteli yere göz gözü görmeyecek şekilde sıkıp içine civcivleri bırakıyorlarmış.Konuştuğum kişi muhabbet kuşunun gagasında mantar olduğunu ve bu dezenfektanı sıkınca 2 gün içinde geçtiğini söyledi.E.Coli Salmonella ve birçok bakteriyi öldürdüğü gibi bakterileri kendine çekip yok ediyormuş.Yaklaşık 40 günde etkiliymiş.En kısa zamanda görüşmeleri sonlandırıp fiyat açıklaması yapacağım.Saygılarımla Enes ERGÜNER

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Enes ERGÜDER' Alıntı:
Merhaba

Bu dezenfektanı uzun araştırmalar sonunda bulmuş bulunmaktayım.Tavuk çiftliklerinde kullanılıyormuş.50.000-100.000 civciv kapasiteli yere göz gözü görmeyecek şekilde sıkıp içine civcivleri bırakıyorlarmış.Konuştuğum kişi muhabbet kuşunun gagasında mantar olduğunu ve bu dezenfektanı sıkınca 2 gün içinde geçtiğini söyledi.E.Coli Salmonella ve birçok bakteriyi öldürdüğü gibi bakterileri kendine çekip yok ediyormuş.Yaklaşık 40 günde etkiliymiş.En kısa zamanda görüşmeleri sonlandırıp fiyat açıklaması yapacağım.Saygılarımla Enes ERGÜNER
Sorun dezenfektanı bulmak değil...sorun perakende satışı olmaması, olsa bile fiyatın yüksek olması. Antalyada bu dezenfektan kolaylıkla temin ediliyor- yalnız minimum alım 1000 litre diyorlar. 1000 litre dezenfektanı alıp napçaz...sorun burada  :)

Dezenfektanın etkileri konusuna gelince, zaten ilk paylaşımımda bahsetmiştim ama gözünden kaçıranlar için tekrarlayalım. Sadece salmonella veya e-coli değil, bilinen tüm bakterilere karçı maksimum etkili. Bukadar etkili olmasının sebebi tamamen dezenfektanın çalışma prensibine bağlı...diğer birçok dezenfektan gibi kimyasal etki yerine fiziksel etki ediyor. Yani bakteri, mantar ve virüsleri boğarak yok ediyor. En güzel tarafı hiç kimya barındırmaması, yani kafeslerden kuşları ve besinleri uzaklaştırmaya gerek kalmadan doğrudan kullanılabiliyor olması.

Geçen yıl antalyadan bayilik teklif edildi, malum duygusal olarak yetersiz olduğum için bayilik işi de yalan oldu. Kalın enseli dayımız da yok destek olsun. Napalım, fakirliğin gözü kör olsun...akıl var para yok  :D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Zahmetli olur ama belki almak isteyenler para toplayıp 1000 lt paylaşılabilir belki.