Dezenfeksyonda Devrim | ZOONOCIDE DEZENFEKTAN

eneser

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
Ergüner
Merhaba
Günay Usta 1000 lt değilde 20 kgluk galonlar halinde var.Firmayla görüştüm 5 ltlik bidonlar halinde yapabilir miyiz bir bakalım dediler?Yalnız litresi € ile ve şu anda 170 TL gibi bir rakam çıkıyor.Bizim burda tanıdık bi kimyacı abi var.Hypo parfüm v.s şeyleri yapıp 1 kg lik ambalajlarda paketliyor.Eğer güvenirseniz 20 kg yada daha fazla alalım bu şekilde yaptıralım derseniz yaptırabilirim.

Normalde 250 ml-1 lt-5 litre şeklinde varmış ama şu an ellerinde yokmuş maalesef.İstenirse 20 kg luk galon alıp 1 kg lık paketlere dönüştürebilirim.Özel fiyat gelecek firmadan bizim için.Geldiği zaman buraya yazacağım.Saygılarla

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Arkadaşlar firmaya yazdım geri döndüler;
ZOONOCIDE DEZENFEKTAN Kanarya ve muhabet kuşu kümesi dezenfekte etmek için kulana bilirmiyim?Eğer kulana bilirsem BALIKESİR Merkezde satışını yapan bir bayiniz,şubeniz varmı?Yok ise 5lt ambalajınız varmı varsa fiyatı ne dir?
Sayın Aydın Bey selamlar,
Zoono ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi ( BELGE , BİLGİ, TEST ,ANALİZ,
SERTİFİKALAR İÇEREN BROŞÜRLERİMİZ) çok kısa zamanda tarafınıza
iletilecektir.
Ürünlerimiz canlı hayvanlarınıza zarar vermeden dezenfeksiyon işlemi yapabilirisiniz.
Toksik madde yoktur.
Şu an ruhsat işlemlerimizin tamamlanması hakkında beklemedeyiz ve
stoklarımızda satış için ürünümüz bulunmamaktadır.
Belirtmiş olduğunuz bölgede bayimiz mevcut değildir.
Ürünümüzün litre fiyatı 50 dolar +kdv' dir.
5 litrelik ürün formlarımız mevcuttur.Daha önce de belirttiğim gibi kısa zamanda  satış işlemlerimiz başladığında tarafınıza bilgi verilecektir.
Ürünlerimiz hakkında her konuda  seve seve  yardımcı  olabileceğimizi
belirtir ;iyi çalışmalar dileriz.

Ayrıca avrupada çalışan Bacanağıma telefon ettim ürün mevcut 500ml ( yarım litre) bizim paramızla 65tl istersem gönderebileceğini söyledi.Eğer almak istiyen arkadaş varsa bir koli alıp kargo parasını paylaşa biliriz unutmadan koli 24x500ml imiş
istiyen arkadaş varsa özelden yazsın 24 kişi olursak getitirelim

eneser

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
Ergüner
Merhaba

Sizin dediğiniz ürünle benim dediğim ayrı ürünler sanki.Çünkü benim dediğim ürünün ruhsat işlemleri felan tamamlanmış ve Amerika'dan ithal gelen bir ürün burda yapılan bir şey değil yani.

Firmayla dün görüştüm.Sıkı pazarlıklardan sınra fiyat en son litre olarak 150 tl. Alacak olanlar varsa sanal pazar v.b yerlerden satış açıp kredi kartına taksitle almasını sağlayabilirim.Eğer adetli olarak alırsak 1 litrelik orjinal pakette getirebilirler zannımca.

Aranan, bulunamayan, bulunduğu zamanda 1000 litre olarak bulunan bir ürün olduğu için yardımcı olmak istedim sadece.Saygılarla

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Enes ERGÜDER' Alıntı:
Aranan, bulunamayan, bulunduğu zamanda 1000 litre olarak bulunan bir ürün olduğu için yardımcı olmak istedim sadece.Saygılarla
Durun size baştan izah edeyim daha iyi anlaşılsın. Buradaki (antalyada) distribütör firma ayni zamanda uygulamalar da yapıyor, bunların arasında antalya büyükşehir belediyesi içime suyu şebekesi, su arıtma tesisleri, oteller, tatil köyleri, özel ve devlet hastahaneleri gibi birçok büyük projelerle uğraşıyor. Bunlara bağlı olarak tabii bir talep oluşuyor ve talep genellikle büyük projelerden geldiği için ufak ambalajlar (750 ml fıs-fıs şişe gibi) getirip pazarlamıyorlar.  Hem bu nedenle hemde eleman-dağtım sıkıntısı nedeni ile ufak miktarlarda siparişlerle uğraşamıyorlar. En ufak ambalaj şekli 20 lt plastik bidon...onu da öyle tek olarak filan satmıyorlar. Almak istiyorsanız komple palet dedikleri ambalaj şeklini almak zorundasınız. Bu ambalaj şeklini şu şekilde açıkladılar - büyük bir palet üzerinde 2 daha küçük palet, her biri 25 bidonluk, yani her bir ufak palette 500 litre var. Komple palet aldığınız zaman 1000 litre oluyor...kısacası adamlar paleti açıp ucundan 1-2 bidon satmakla uğraçmak istemiyor, alıyorsan komple paleti al diyor...sıkıntı burada.

Diğer yandan bu ürün revaçta olacağı için çakmasına gayet iyi dikkat etmenizi öneririm, zira ne kokusu ne tadı var... homojen olarak da bildiğiniz sudan farkı yok. Yani dezenfektan alalım derken 150 liraya 1 litre su almayın...çok dikkat edin, sadece gövenilir yerlerden alın.

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Durun size baştan izah edeyim daha iyi anlaşılsın. Buradaki (antalyada) distribütör firma ayni zamanda uygulamalar da yapıyor, bunların arasında antalya büyükşehir belediyesi içime suyu şebekesi, su arıtma tesisleri, oteller, tatil köyleri, özel ve devlet hastahaneleri gibi birçok büyük projelerle uğraşıyor. Bunlara bağlı olarak tabii bir talep oluşuyor ve talep genellikle büyük projelerden geldiği için ufak ambalajlar (750 ml fıs-fıs şişe gibi) getirip pazarlamıyorlar.  Hem bu nedenle hemde eleman-dağtım sıkıntısı nedeni ile ufak miktarlarda siparişlerle uğraşamıyorlar. En ufak ambalaj şekli 20 lt plastik bidon...onu da öyle tek olarak filan satmıyorlar. Almak istiyorsanız komple palet dedikleri ambalaj şeklini almak zorundasınız. Bu ambalaj şeklini şu şekilde açıkladılar - büyük bir palet üzerinde 2 daha küçük palet, her biri 25 bidonluk, yani her bir ufak palette 500 litre var. Komple palet aldığınız zaman 1000 litre oluyor...kısacası adamlar paleti açıp ucundan 1-2 bidon satmakla uğraçmak istemiyor, alıyorsan komple paleti al diyor...sıkıntı burada.

Diğer yandan bu ürün revaçta olacağı için çakmasına gayet iyi dikkat etmenizi öneririm, zira ne kokusu ne tadı var... homojen olarak da bildiğiniz sudan farkı yok. Yani dezenfektan alalım derken 150 liraya 1 litre su almayın...çok dikkat edin, sadece gövenilir yerlerden alın.
Günay sen araştırmayı seven bir kardeşimsin senin bu yönünüde çok taktir ediyorum;aşağıda vermiş olduğum link firmanin kendi sitesi incelersen eğer 500ml-5lt-20lt ve 208lt üretimlerinin olduğunu göreceksin,
http://www.zoono.com/products-zoono-Z-71-Surface-Sanitiser.php
aynı ürünmüdür değilmidir onu idaa etmem ürünü sen daha iyi tanıyorsun

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Z-71 SURFACE SANITISER
Zoono Z-71 Surface Sanitiser (also referred to as Zoonocide) is now the 8th generation of the Zoono technology and is our primary surface disinfectant solution.

It is safe for use near people, animals and plants. Zoono Z-71 Surface Sanitiser contains no chlorine, no thickeners, no stabilisers, no colorants, no dyes, no fragrances and no additives. It is also non-oxidative, making it safe for application to a variety of surfaces and materials including metals, fabrics, carpet, upholstery, drapes, linens, wood, plastics, stone, and porcelain.

It is applied as a water-based, food safe product and when it dries (usually in around 10 minutes) it forms a covalent bond with the surface that resembles millions of 'pins' that attract, pierce and kill a variety or pathogens.

And one application lasts for up to 30 days!

And because there is NO resistance to this cellular rupture, there is NO possibility of pathogens developing immunity. This means that, unlike conventional sanitisers that rely on dehydration or poison to kill bacteria, Zoono Z-71 Surface Sanitiser CANNOT promote the evolution of Superbugs.

Zoono Z-71 Surface Sanitiser is currently produced as a 500ml trigger pack / 5 Litre and 20 Litre bulk packs or in 208 Litre drums. It is also produced as an aerosol variant.

Zoono Z-71 Surface Sanitiser is clear / cloudy, odourless, non-leaching, environmentally safe, non corrosive and whilst completely safe for humans and animals, is deadly for a wide range of micro organisms including bacteria, mould, fungi and viruses. It has similar "toxicity" levels to that of to Vitamin C so can be used in total confidence.
Google amcanın ceviriside bu
Z-71 YÜZEY SANITISER
Zoono Z-71 Yüzey sanitizer (aynı zamanda Zoonocide olarak anılacaktır) şimdi Zoono teknoloji 8. nesil ve bizim birincil yüzey dezenfektanı çözümdür. İnsanların, hayvanların ve bitkilerin yakın kullanım için güvenlidir. Zoono Z-71 Yüzey sanitizer içermez klor, herhangi bir koyulaştırıcı, herhangi bir stabilizatör, herhangi bir renklendirici, hiçbir boya yok, kokular ve katkı maddesi. Bu metal, kumaş, halı, döşeme, perdeler, çarşaflar, ahşap, plastik, taş ve porselen gibi yüzeylerde ve malzemelerin çeşitli uygulama için güvenli hale de olmayan oksidatif olduğunu. Bu, bir su bazlı olarak uygulanır Gıda güvenli bir ürün ve ne zaman kurur (genellikle 10 dakika civarında olarak) o, delme çekmek ve çeşitli veya patojenleri öldürmek 'işaretçilerine' milyonlarca benzer yüzeyi ile bir kovalent bağ oluşturur. Ve bir uygulamayı 30 gün sürer! Bu hücresel rüptürü için hiçbir direnç olduğu için, bağışıklık gelişmekte olan patojenlerin NO olasılığı vardır. Bu dehidratasyon veya bakterileri öldürmek için zehir kullanan geleneksel dezenfektanı aksine, anlamına gelir Zoono Z-71 Yüzey sanitizer Süpermikroplar evrimi teşvik OLAMAZ. Zoono Z-71 Yüzey sanitizer henüz 500ml tetikleyici paket / Litre 5 ve 20 Litre olarak üretilir toplu paketleri veya 208 Litre bidonlarda. Ayrıca. Aerosol varyant olarak üretilir Zoono Z-71 Yüzey sanitizer , / açık bulutlu, kokusuz, non-liç, çevresel olarak güvenli, korozif olmayan ve insan ve hayvanlar için tamamen güvenli iken dahil olmak üzere mikro organizmaların geniş bir yelpazede için öldürücüdür bakteri, küf, mantar ve virüsler. Vitamin ° C arasında değişen, böylece toplam güvenle kullanılabilir benzer "toksik" seviyesi vardır.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Aydın BİLGİÇ' Alıntı:
Günay sen araştırmayı seven bir kardeşimsin senin bu yönünüde çok taktir ediyorum;aşağıda vermiş olduğum link firmanin kendi sitesi incelersen eğer 500ml-5lt-20lt ve 208lt üretimlerinin olduğunu göreceksin,
aynı ürünmüdür değilmidir onu idaa etmem ürünü sen daha iyi tanıyorsun
Aydın ustam konuyu açan zaten benim, yani bu link zaten bu konunun birinci sayfasındaki ilk iletimde mevcut...benim bunu araştırıp inceleyeli bir yıl oldu. Tüm bilgileri zaten ürünü üreten amerikan firmasının sitesinden alıp tercume ettim ve o şekilde burada paylaştım. Konuyu yeni açtığımda resimler de eklemiştim ama sanırım HızlıResim sitesinde resimler zaman aşamına uğradı ve silindi. Şu anda resimler ilk iletide görünmüyor ama tekrardan yükleyip burada paylaşıyorum. Yani evet, ürün senin de bahsettiğin ürün.

daha evvel yüklediğim resimler bunlardı

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
günay abi eline ağzına sağlık cok güzel bi paylaşım benim önerim bunu yapsa yapsa veteriner ecza depoları küçültüp istenilen sekilde paketletebilirler başka böyle kimse uğraşmaz zannedersem

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Atilla YILDIZ' Alıntı:
günay abi eline ağzına sağlık cok güzel bi paylaşım benim önerim bunu yapsa yapsa veteriner ecza depoları küçültüp istenilen sekilde paketletebilirler başka böyle kimse uğraşmaz zannedersem
Atilla usta ecza depoları ya da hayvan sağlığı melzemeleri ilaçları vs satan yerler bunları bölerek yapmaya kalkarlarsa bu  işin suyu çıkar. En basiti vanodinden biliyorum adamlar litrelik olanları özellikle satmıyorlar. Ki 1 litrelik orijinal şişesinde olanlar da var! koymuşlar oraya 5lt lik, e sende bana bu çok diyorsun hemen sana hocam bizi bunu 1lt lik yada 500ml lik pet şişelere böldük zaten isterseniz bu şekilde alın diyorlar tabi sizde alıyorsunuz fakat içindekinin suyla karıştırılmış vanodin olduğunu bilemiyorsunuz. Neyse sonuçta bizim uyanık halkımızın yemeyeceği halt olmadığını bildiğimden ben güvenip açık ilaç ya da dezenfektan almam açıkçası.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Atilla YILDIZ' Alıntı:
Kemalin dediği doğru, ama esas önemli nokta bunu yapabilmeleri için Tarım ve Köyişlerinden özel izinler, ruhsatlar v.s. (ambalajlama izni ve ruhsatı) gerekiyor ve bu izinler başlı başına servet tutuyor. Yani her önüne gelen istediği ürünü alıp kafasına göre istediği gibi parçalayıp bölüp ambalajlayıp resmi bir şekilde satamaıyor. Kemalin dediklerine ek olarak, çok kısa sürede para kokusunu alan dolandırıcılar bunun çakmasını yaparlar...ki bunun için bu ürün acaip derecede müsait. Daha evvel dediğim gibi kokusu, tadı filan yok...bildiğin su gibi. Orijinal ve çakma ürünü ayırd edebilmenin tek yolu, ürünü aldıktan sonra test etmek. Test basit yapılıyor, bir çay bardağına yarıya kadar dezenfektandan dolduruyorsun ve üzerine ayni miktarda su ilave ediyorsun. Dezenfektan ve su birbirine karışmıyorsa ürün orijinal demektir...bunu gözlemlemek oldukça kolay oluyor. Oluşan görüntü denize dökülen tatlı su gibi buğlu bir görüntü oluşuyor. Veya normal suya şekerli su kattığınızda da benzer bir görüntü oluyor...yani hemen anında karışmıyor ve buğu gibi bir görüntü oluşuyor.

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
tabi sizler de o konuda haklısınız abi ne diyeyim aklıma gelmişti yazıverdim illakide böyle kalacakda değil bi çaresi bulunur elbette 1000lt ile kim alacakta nasıl kullanacak neyse genede hayırlısı olsun diyelim allah dan hakkımızda

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
arkadaşlar bu konuyu araştırdım adres temin ettim mail attaı aldığım cevap aynen aktarıyorum.Erol Merhaba, sorgunuz için teşekkür ederiz. Türkiye'de size Zoono Z-71 Yüzey sanitizer temin edebilir - şöyle: Bu 5 Litre kaplarda doludur. Hızı litre başına US $ 15'tir. En az alım - 12 x 5 Litre kaplar. Yük ek bir. Herhangi bir geçerli satış vergileri / herhangi bir Gümrük / boşluk ücretleri - senin olan bakım. Devam etmek istiyorsanız bana bildirin. Selamlar, Lew Lew MacKinnon COO, ZOONO GROUP LIMITED, Seviye 2, Carlton DFK Merkezi, 135 Broadway, Newmarket, Auckland, Yeni Zelanda. DDI: +9 280 4831 Gsm: + 64 27 6525299 www.zoono.com Yasal Uyarı; ekleri dahil olmak üzere bu e-postadaki bilgiler gizli ve hukuken de gizli olabilir. Bir Eğer adresleme veya iletim hatası yanlış yönlendirilmiş olan bu e-posta haber verin bu e-postayı yanıtlayarak yazar ve yok orijinal mesajı. Eğer alıcının değilseniz, herhangi bir kullanım, ifşa, kopyalama veya dağılımları yasak ve yasa dışı olabilir. Diğer taraflara bu e-dağılımı neden olabilir cezai kovuşturma. ----- Original Message ----- Gönderen: erol_imece@hotmail.com [mailto: erol_imece@hotmail.com] Sent: Pazar, Temmuz 14, 2013 8: 21 Zamanı için: paul.hyslop @ zoono.com; lew.mackinnon @ zoono.com Konu: web sitesinden Dağıtıcı Sorgulama web sitesinden Dağıtıcı Soru soran Ülke veya bölge: Türkiye Adı: erol imece E-posta: erol_imece@hotmail.com Telefon Numarası: 05556392496 Adres: Yeni Bağlar mah.bolay sok.no = 51 A Blok D = 7 eskişehir Mesaj: ? ürününüzün 5lt olani varmıdır fiatı nedir ? eskişehire kargo Ile gonderme imkanınız varmıdır? hayırlı işler

Murat Aktaş

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Aktaş
Konu çok eski ama bir o kadarda ilgi çekici birazda ben araştırma yaptım ürünün sahteleri çıktığı için ismini değiştirmişler.Yeni adı CLEAN-IQ imiş.Numara falan yazıyor yarın arayıp soracağım saygılar