dezenfektan

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
herkese merhaba.dezenfektan olarak ıyosep kullanmayı dusunuyorum nasıl bır dezenfektandır uygunmu?kullanan arkadaslar  abılerım varsa yardımcı olabılırsenız sevınırım.ama ahsap kafeslere nasıl uygulayacagımı ve hangı dozda uygulayacagımı bılmıyorum? yardımlarınızı beklıyorum

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
iyosep hiç kullanmadım ama soru "iyi bir dezenfektan hangisi" olursa, bence Virkon S derim. Uygulaması çok kolay ve heryerde uygulanabiliyor...yerler, duvarlar, hava dezenfekte, kafesler ve tüm diger ekipmanlarda...kuşlara zararı yok. Virkon S buğday çimlendirme de kullanıyorum yani buğdayları yıkarken de kullanıyorum...ufak dozda (bir şay kaşığı) toksik değildir. Virkon S yabancı üreticilerin de fafori dezenfektanıdır.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Günay Dönmez' Alıntı:
iyosep hiç kullanmadım ama soru "iyi bir dezenfektan hangisi" olursa, bence Virkon S derim. Uygulaması çok kolay ve heryerde uygulanabiliyor...yerler, duvarlar, hava dezenfekte, kafesler ve tüm diger ekipmanlarda...kuşlara zararı yok. Virkon S buğday çimlendirme de kullanıyorum yani buğdayları yıkarken de kullanıyorum...ufak dozda (bir şay kaşığı) toksik değildir. Virkon S yabancı üreticilerin de fafori dezenfektanıdır.
öncelıkle sagolun yardımınız ıcın.pekı nerden bulabılırım virkon s yı.fıyatı nedır?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Vırkon S DuPont firmasının ürünü ve türkiyede tüm ecza depolarında bulunur. Bulunduğunuz ili bilemediğim için tam yönlendirme yapamam fakat Refarm AŞ. den detay bilgi alabilirsiniz...virkon s size en yakın nereden temin edebileceğinizi söyleyebilrler.

Refarm Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Çimen Sok. No: 64
Elmadağ - Şişli İstanbul
Türkiye 34373
Tel: +90 (212) 230 56 74

http://www.refarm.com.tr/urun_ve_hizmetlerimiz/dezenfektanlar_antec_virkons.html

virkon s hakkında daha geniş bilgi için de DuPont sayfasına bakabilirsiniz

DuPont http://www2.dupont.com/Products/tr_TR/Virkon.html

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Virkon S avrupada da epey yaygın biçok yabancı videoda görüyorum.