DI-A-ZYME 256-kullanan tavsiyesi olan

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
selamınaleykum arkadaşlar bu dedıgım DI-A-ZYME 256 kullanan varmı,tozmu sıvımı suyamı katıyoruz mamayamı yememı ?hergunmu vermek gerek yoksa bellı gunlerdemı gözle görunen degısım fark eden varmı bunu kullandıktan sonra ...mesela bu vıtamını kullandım cok faydasını gordum eşleşmede, çiftleşme donemınde fayda saglarmı ?vs dıyen yada önerısı olan arkadaslar yazarsa sevınırım

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Faydalı bağırsak mikropları (probiyotikler) taşıyan bir kombinasyon. Kafamda kuşlara faydasıyla ilgili bir ton soru işareti var. Çünkü orjinalini bir şekilde bozuyorlar. Çok randımanını görmedim. Onun yerine dolaba konulan bir kase yoğurdun dibindeki acı suyunu mamaya karıştırman daha doğal ve faydalı olacaktır. Muadil olarak 9 bakterili biyoteksin L önerebilirim.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Mamaların Di-a-zyme 256 + maya  Sularında vitamin kullanıyorum
Bizzat gördüğüm faydaları şunlar.
Düzenli kullandığım kuşlarımda
1-İshal sorunu olmuyor.
2-Canlı yavru sayısında artış
3-Yumurta sayısında artış
4-Sıfıra yakın hastalık görülmesi

Di-a-zyme yi Bilal Erdem'den alıyorum asla sahte diye korkum olmuyor.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Sahteliğinden bahsetmedim zaten. Orjinal değil dedim. Sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre orjinali Amerikan menşeli bir firma. 50 veya 100 kğ lık gelen ambalajlardaki bakteri oranı yüksek olan kombinasyon bir takım katkılarla bakteri oranı düşürülerek piyasaya sürülüyor. Yoğurt acı suyu daha faydalı dedim. Çünkü doğal ve daha etkili.

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Ben bayabi yararını gördüm.Özellikle yavru gelişimi için çok önemli olduğunu düşünüyorum.Kullanmaya başladıktan sunra yuvalık içinde ölümlerim yok denicek kadar azaldı.

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Remzi DEMİR' Alıntı:
Mamaların Di-a-zyme 256 + maya  Sularında vitamin kullanıyorum
Bizzat gördüğüm faydaları şunlar.
Düzenli kullandığım kuşlarımda
1-İshal sorunu olmuyor.
2-Canlı yavru sayısında artış
3-Yumurta sayısında artış
4-Sıfıra yakın hastalık görülmesi

Di-a-zyme yi Bilal Erdem'den alıyorum asla sahte diye korkum olmuyor.
Remzi arkadaşımın söylediklerine aynen katılıyorum.

ortak

Üyemiz
Adı
erdinç
Soyadı
abacı
düzenli olarak kullanıldığında faydası oluyor  . Ben hergün mamalarına ölçeği kadar koyuyorum haftada üç gün de bira mayası ile takviye yapıyorum

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bülent BAĞ' Alıntı:
Sahteliğinden bahsetmedim zaten. Orjinal değil dedim. Sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre orjinali Amerikan menşeli bir firma. 50 veya 100 kğ lık gelen ambalajlardaki bakteri oranı yüksek olan kombinasyon bir takım katkılarla bakteri oranı düşürülerek piyasaya sürülüyor. Yoğurt acı suyu daha faydalı dedim. Çünkü doğal ve daha etkili.
Sahtelikten bahsederken senin yazın üzerine yorum yapmadım.Piyasada aşırı sahtesi olan bir ürün onu vurgulamak içindi yazım.

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
hergün sularına belırtılen olculerde katılıyor dogrumu,sanırım bu ürün toz halinde ve mamalarada katılıyor hergun kullanımında bır sakınca varmı

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
ankarada bu ürünü bulamadım çogu yere baktım ama yok

batman

Yeni Üyemiz
Adı
sadri
Soyadı
çeçen
80 çift muhabbet kuşum var.1.karında diazmayı sularına katarak kullandım yavrular gayet sağlıklıydı,ama uçmaya yakın yarısının kanat ve kuyruk tüleri döküldü.yan etki olarak ben bunu gördüm.2.karındada yine aynı oldu.geçen sene gayet sağlıklı yavru alıyordum.bu sene böyle oldu.şimdi diazma kullanmayı kestim.yavrularda dökülen tüyler bir ay içinde yeniden çıkıyor,bir daha dökülmüyor.şimdi mamalarına yoğurt katıyorum.diğer üreticilerde durum nasıl bilmiyorum.slm.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Sadri ÇEÇEN' Alıntı:
80 çift muhabbet kuşum var.1.karında diazmayı sularına katarak kullandım yavrular gayet sağlıklıydı,ama uçmaya yakın yarısının kanat ve kuyruk tüleri döküldü.yan etki olarak ben bunu gördüm.2.karındada yine aynı oldu.geçen sene gayet sağlıklı yavru alıyordum.bu sene böyle oldu.şimdi diazma kullanmayı kestim.yavrularda dökülen tüyler bir ay içinde yeniden çıkıyor,bir daha dökülmüyor.şimdi mamalarına yoğurt katıyorum.diğer üreticilerde durum nasıl bilmiyorum.slm.
kanat kuyruk tüyleri dökülen kuşların tüyleri geri cıkıyormu yoksa öylemi kalıyor?kısa tüyler dökülüyormu yoksa sadece uzun tüylermi dökülüyor

batman

Yeni Üyemiz
Adı
sadri
Soyadı
çeçen
selamlar uzun kanat tüyleri ve kuyruk tüyleri dökülüyor ama döküldükten bir hafta sonra yeniden çıkmaya başlıyor.çıkan tüyler bir daha dökülmüyor.fazladan 1 ay daha besliyorsun.ondan sonra satıyorsun.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
sadri bey sizin kuşlarnızdaki problem probiyotikle alakası yok.bu hastalık french molt olabilir.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kuşlarınızın rahatsızlıhını araştırın böyle bir hastalıkları varsa sakın piyasaya sürmeyin bu hastalık bulaşıcıdır ve tedavisi yoktur.