diazyem 256 kampanya

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
arkadaşlar herkese merhaba 6-7 ay bir aradan sonra tekrar burdayım.herkese sağlıklı ve bol üretimler dilerim.40 çift ile tekrar başladım.benim açmak istediğim konu diazyem 256 hakkında kısa bir zaman önce siteden bir arkadaş kiloluk olarak ve de gayet hesaplı bir dağıtım gerçekleştirmişti.aynı şekilde bir dağıtım gerçekleştirebilecek bir arkadaş yok mu? aramızda.üretici arkadaşlara çok faydalı olacağına inanıyorum.hrkse slmlr 

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Biyoteksin lc alin daha iyi diazem onermiyorum iyi bisi degil
Aynen katılıyorum diazem hiç bir işe yaramıyor biyoteksin lc veya scd probiyotik kullanabilirsiniz. Ayrıca scd probiyotik kullandığınız zaman sindirim sitemini düzenlediğinden dolayı kümesteki ve üretimhanedeki kokunun bariz bir şekilde azaldığınıda göreceksiniz, bil hassa yavrulu kuşlarda ve yumurtlayan kuşlardaki yuvalık kokusu ve dışkı kokusu önemli oranda azalıyor.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
Aynen katılıyorum diazem hiç bir işe yaramıyor biyoteksin lc veya scd probiyotik kullanabilirsiniz. Ayrıca scd probiyotik kullandığınız zaman sindirim sitemini düzenlediğinden dolayı kümesteki ve üretimhanedeki kokunun bariz bir şekilde azaldığınıda göreceksiniz, bil hassa yavrulu kuşlarda ve yumurtlayan kuşlardaki yuvalık kokusu ve dışkı kokusu önemli oranda azalıyor.
Gökhan bey scd probiyotik  nerden temin ederiz internet satış yeri varmı

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Erkan şuan için internette satışını yapan bir site yok ama ürünün her yerdeki satış fiyat 300ml si 30tl isteyen arkadaşlara yardımcı olmak mahiyetinde buradana temin edip 30tl+kargo ücretine gönderebilirim.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ayrica isterseniz bu setin icinde probiyotigimiz var
ben bunu kullanıyorum

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php?topic=31519.msg354562#msg354562

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
Erkan şuan için internette satışını yapan bir site yok ama ürünün her yerdeki satış fiyat 300ml si 30tl isteyen arkadaşlara yardımcı olmak mahiyetinde buradana temin edip 30tl+kargo ücretine gönderebilirim.
ben sana haber ederim alacağım zaman ilgin için teşekkür ederim

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
arkadaşlar ben değişik bir ürün buldum.aynen diazyem 256 nın işini görüyor ve (bana göre hesaplı en azından taze alıp kullanıyorsunuz yani) Aviron 10 gr lık ambalajlarda satılıyor 2 lt suya bir paket olarak kullanılıyor.internette satış sitesini araştırmadım ama sanırım bulunur.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Hesap dan ziyade yararı çok önemli

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Erol İMECE' Alıntı:
arkadaşlar ben değişik bir ürün buldum.aynen diazyem 256 nın işini görüyor ve (bana göre hesaplı en azından taze alıp kullanıyorsunuz yani) Aviron 10 gr lık ambalajlarda satılıyor 2 lt suya bir paket olarak kullanılıyor.internette satış sitesini araştırmadım ama sanırım bulunur.
aviron la diazem çok farklı şeyler aviron ronidazole etken maddeli bir ilaçtır, diazem ise yem katkısı ve porbiyotik ihtiva eder. diazem bir ilaç değil yem katkısıdır.

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
Gökhan arkadaşım haklı ben dalginlik ve uyku sersemligi ile yanlış bilgilendirme yapmışım nidazola eş değer demem gerekli idi herkesten Özür dilerim.