1 hafta önce kuşlarımın mama karışımına diazyme 256 katmaya başladım gözlemlediğim kadarıyla kuşlarda bir enerji var.dışkıları daha değişik.diazyme 256 kullananların gözlemlediği bazı durumlar varmı acaba?
Mamaya katılan suda çözülmüyor, sulugun dibine çöküyor.Bilal beyde mama için ve su için ayrı ayrı diazme var... su için olan suda daha iyi çözülüyor...Boşu buşuna mama katkısını suya katıpta heba etmeyin...Cihan AYTAN' Alıntı:ARKADAŞLAR BENDE DİAZYME 256 KULLANMAYA BAŞLADIM MAMA KARIŞIMINA KATIYORUM İÇME SULARINADA KATIP VEREN ARKADAŞLARDAN BENDE YORUM BEKLİYORUM İÇME SUYUNA KATILAN DİAZYME İLE MAMAYA KATILAN FARKLI BİR ÜRÜNMÜ
Sayın Cihan Aytan özelden mesajınıza cevap verildi.Dün sormuşsun ben bugün cevapladım.Cihan AYTAN' Alıntı:PEKİ Yahya abi suda çözülen ile mamada kullanılanı nasıl ayırt edeceğiz abi ..... .....
Bilal beyden cevap alamadım bu bilgiyi alamayınca sipariş vermeyi sürekli erteliyoruz
Yeni ürünlerde hem mama hem su ile kullanılması daha iyi o zaman...TşklerBilal ERDEM' Alıntı:Sayın Cihan Aytan özelden mesajınıza cevap verildi.Dün sormuşsun ben bugün cevapladım.
Çünkü bütün gün bilgisayar başında değilim.Ve aklına takılan soruları Feshane'de sorabilir daha ayrıntılı cevaplar alabilirdin...
Su da çözülen ve mamaya katılan ürünlerin bazı farklılıkları var ama bu sadece kullanım kolaylığı açısındandır.
Ancak yeni piyasaya sürdüğümüz 250 gr'lık Di-a-zyme 256 hem suya hem de mamaya katılabiliyor.