dikkat dikkat

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
sevgili kuş sever arkadaşlar.bu gün başımdan şöyle bir olay geçti.öğlen evden çıktım erkek kuşuma dişi alacaktım,öncesinden kartal'ın yunus bölgesinde bir üretimciyle konuşup,anlaşarak yanına gittim.kendisinin ilanlarında ingiliz kırığı,çek ve hollanda yavrular 30 40 50tl rengine göre değişiyor.benimle konuşmasında böyle konuştuk.epey zahmetli bir yolculuktan sonra üretim haneye gittim,adamda çok kuş var ve çok güzel karşılıyor.şu bahsettiğin hatta internet ilanlarındaki kuşlardan görebilirmiyim dedim.bana içerden irice yerli kuş getirdi.adama daha önceden dedimki bana orjinal yeşil lazım telefonda var demiştin dedim.neyse bunuda geçtik.birkaçtane getirdiği kuşların hiç biri benim yeni aldığım erkeğin yarısı olamaz,peki dedim ne kadar,kuşlar 70tl ama sana 50 olur.bana neden 50tl oluyor babamın oğlumusun dedim.nedemek istiyorsun dedi,sen anladın dedim, ilanla vereceğin kuşlar alakasız dedim ilanda ve telefonda ne fiyat veriyorsun,burada farklı konuşuyorsun dedim ve çıktım.

arkadaşlar piyasada bir sürü bu şekil hareketler yapan üretici var.dikkatli olun çok soru sorun,kuştan anlamayanı anında kazıklamaya çalışıyorlar.bu gün gittiğim üretimci birçok kuş satan sitede ilanı var dikkat edin NUR ÜRETİM

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
Zafer AKTEMUR' Alıntı:
DEDİĞİN TARİFE GÖRE YANILMIYOSAM ÇATI KATI.NURDOĞAN DAN BAHSEDİYOSUN.TESPİTİN DOĞRU KARDEŞ

sende kuş varmı ustam aradığım tip uygun fiyatlı.bende uğurmumcudayım

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
ELİMDE YOK AMA ÜRETİCİ ARKADASLARIM VAR.YARIN ARA YARDIMCI OLURRUM.UYGUN FİYAATA BULURUZ.

SEN NURDOĞANA BİRDE JUMBO FİYATI SORSAYDIN YA.OZAMAN BAYILIRDIN HERALDE:)))

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
Zafer AKTEMUR' Alıntı:
ELİMDE YOK AMA ÜRETİCİ ARKADASLARIM VAR.YARIN ARA YARDIMCI OLURRUM.UYGUN FİYAATA BULURUZ.

SEN NURDOĞANA BİRDE JUMBO FİYATI SORSAYDIN YA.OZAMAN BAYILIRDIN HERALDE:)))

bu kuşlara verdiği fiyattan sonra onları sormaya korktum açıkçası.kaçta müsait olursunuz.çünki yarın eminönünden alıcam

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
YOK KARDEŞİM BOŞUNA ORALARA GİTME.BEN YARIN ÇALIŞIYORUM.SENİ YÖNLENDİRİCEM BEN ARKADASA.UYGUN FİYATA KENDİN SECEREK AL.ANNE BABASINIDA GÖR.HİÇ OLMAZSSA İÇİN RAHAT OLSUN.

TABİ BEĞENİRSEN BEĞENMEZSEN DİLEDİĞİN YERDEN ALIRSIN

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
Zafer AKTEMUR' Alıntı:
YOK KARDEŞİM BOŞUNA ORALARA GİTME.BEN YARIN ÇALIŞIYORUM.SENİ YÖNLENDİRİCEM BEN ARKADASA.UYGUN FİYATA KENDİN SECEREK AL.ANNE BABASINIDA GÖR.HİÇ OLMAZSSA İÇİN RAHAT OLSUN.

TABİ BEĞENİRSEN BEĞENMEZSEN DİLEDİĞİN YERDEN ALIRSIN

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.yarın arayacağım sizi

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Bu işi meslek olarak yapan çok az sayıda abilerimiz ve kardeşlerimiz var.Onlar ile irtibata geçmek en güzeli.

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
Zafer AKTEMUR' Alıntı:
RİCA EDERİM.HERZAMAN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.

TŞK.
zafer abimizden allah razı olsun.beni öyle bir üretimci bir abiyle tanıştırdıki anlatamam.temiz,iri,soyusopu belli kuşları olan,tatlı dilli bir abimiz,herkese tavsiye ederim