DİKKAT İLAÇ DESTEGİYLE YUMURTLAYAN ÇİFTLER

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Altına yumurtasıyla kus almak isteyen arkadasların dikkat edecegi bir husus.. beşeri bir ilac var.. kuşlara verildiginde disiler durmadan yumurtluyor.. (ilacın adını sölemiycem) bazıları sırf paraya tapan mahlukatlar.. bunu bilerek yapiyorlar ilacları kuslara veryorlar ve ciftleri yumurtları yavrulu diye satiyorlar hatta cift bile deiller erkek disilleri aynı kafese koyuyorlar ve ilaclıyorlar.. yumurtalı ciftler takımlar alınca lütfen tanımadıgınız ve güvenmediginiz kisilerden almayınız..
BaTMaN HoBBY AKVARYUM...!!!

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Valla kandıranda varsa suç,kandırılan kişide de var.
Çünkü misal ben,yumurtalı kuş alıcam,giderim üreticiye veya petsopun içinde üretim yapana,bakarım çiftine,yumurtalı olanı seçerim ama almam,satıcıya derim göz koydum bunlara yavrular çıksın büyütsün sonra alıcam diye,ayırttırırım o çifti,yavru illa zamanla çıkar.Veya veririm parasını alırım kuşları ama orada kalır,sadece bakım parasını veririm yumurtadan yavrular çıkınca büyütünce alıp giderim.İşi sağlama almak var,bir de kafada soru işaretleriyle almak var.Tabi tanımadık yerden alınacaksa bu yöntem en mantıklısı.

Bir diğer yöntem alırsın yumurtayı bakarsın boş mu dolu mu diye.

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
Vaybe kandırmacanın daniskası hemde, Payalaşım için Teşekkürler... ( Çarşıdan Aldım 5 tane eve geldim 1 tane demek )

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Altına yumurtasıyla kus almak isteyen arkadasların dikkat edecegi bir husus.. beşeri bir ilac var.. kuşlara verildiginde disiler durmadan yumurtluyor.. (ilacın adını sölemiycem) bazıları sırf paraya tapan mahlukatlar.. bunu bilerek yapiyorlar ilacları kuslara veryorlar ve ciftleri yumurtları yavrulu diye satiyorlar hatta cift bile deiller erkek disilleri aynı kafese koyuyorlar ve ilaclıyorlar.. yumurtalı ciftler takımlar alınca lütfen tanımadıgınız ve güvenmediginiz kisilerden almayınız..
BaTMaN HoBBY AKVARYUM...!!!
sonuna kadar katılıyorum behsat sana özellikle bu suriye kuşu satanlarda oluyor