Dikkat.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
siz kimsiniz bu konu nedir şimdi foruma ilk girip başka siteden alıntı yapılmış.....dikkat etmek lazım kuş alırken...

sukrugungor

Yeni Üyemiz
Adı
Şükrü
Soyadı
Güngör
Arkadaşlar kusuruma bakmayın forumunuza biraz yabancıyım bu sebepten doğrudan olaya girdim. Kütahya'da üretici olarak bildiğim birinden kendi üretimi diye 4 tane sevda papağanı aldım. Ama kuşlar telafisi mümkün olmayan bulaşıcı bir hastalık barındırıyormuş bu olay bende 6 tane kuşun ölümüne sebep oldu. Sonradan duydum ki bu kişinin bu yönüyle karşılaşan yalnız ben değilmişim. Üye olduğum forumlarda bunu anladım ama biraz geç oldu. Sıkılmayıp linki okursanız aydınlanabilirsiniz. Başkalarının bu duruma düşmesini istemediğiden sizlerle de paylaşmak istedim.

beratdag

Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
dağ
bu kişinin adı okay ç. mi acaba?? eğer oysa bende şikayetciyim bu adamdan...

beratdag

Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
dağ
böyleleri olduğu surece maalesef bizlerin hevesi krılıyor ve kimsye guvenemiyorlar. bunları deşifre etmek lazım aslında bu form bi liste hazırlasa isim isim bu sahtekarların

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
ÖNCELİKLE SUNU SÖYLEYİM ŞÜKRÜ HOCAM İLK BU OLAYI BANA ANLATTI. BENDE BU SİTEDE ANLATMASINI GEREKTİĞİNİ VE GEREKENİ BURDA YAPACAKLARINI SÖYLEDİM. BEN KEFİLİM ŞÜKRÜ HOCAMA

sukrugungor

Yeni Üyemiz
Adı
Şükrü
Soyadı
Güngör

Kendimden yetişme, ellerimle büyüttüğüm şu iki mavi sevdamı da bu olayda kaybettim. Başkaları da üzülmesin arkadaşlar. Duyun ve duyurun.

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Başınız sağolsun... Çok kahredici bir olay bu. Hele ki elinize doğmuş olan yavruları kaybetmek hem de bir şerefsiz yüzünden...
Kendi başıma geldiğini düşünüyorum da... insan nasıl kahrolmasın!

sukrugungor

Yeni Üyemiz
Adı
Şükrü
Soyadı
Güngör
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Başınız sağolsun... Çok kahredici bir olay bu. Hele ki elinize doğmuş olan yavruları kaybetmek hem de bir şerefsiz yüzünden...
Teşekkür ederim, içim çok yandı o zamanlar da ne yapalım güven duygumuz canımızı yaktı. Aklıma geldikçe hâlâ üzülüyorum.
Zaten amacım da başkaları da üzülmesin.

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
Gökçen ÇELİK' Alıntı:

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
kendisinin veteriner olduğunu yazmışsınız...bu konuda neden kendisinden yardım istemediniz acaba. Bunun gibi konular sık-sık burada da açılıyor, bu nedenle herzaman kuşların görülerek alınması tavsiye ediliyor. Satıcı nekadar güvenilir olursa olsun, görmeden ve belli bir süre kuşları gözlemlemeden kuş almak her zaman risklidir. Buna rağmen aldığınız kuşlarda bazen hastalık veya başka sıkıntılar sonradan çıkabiliyor. Bunun gibi durumlarda kuşları satın aldığınız kişiyi arayıp durumu izah etmeniz gerekiyor ve kendisinden bu konuda yardım istemeniz gerekiyor. Kaldıki adam zaten veterinermiş...yani az da olsa size birşekilde yardımcı olabilirdi. Bu saatten sonra yapılacak birşey yok, sadece geçmiş olsun dileklerimizi sunabiliriz, ve ileride kuş alırken daha dikkatli olmanızı tavsiye edebiliriz. Gerekirse kuş almaya giderken yanınızda kuşların sağlık durumlarını bakarak ve görerek analiz edebilecek birini de götürün, böylece sağlıklı kuş almanızın ihtimali artar. Esas dikkat etmediğiniz nokta genel hijyen ve katı karantina kurallarını uygulamamış olmanız. Yeni aldığını bir veya daha fazla kuş kesinlikle diğer kuşlarınızın yanına brakılmaz. Öncelikle karantinaya alınır, ve karantina sürecine uyum sağlayıp sonunda hayatta kalan kuşlar artık sizindir. Anca ondan sonra diğer kendi kuşlarınızın yanına alabilirsiniz. Bu kuralı umarım bundan sonraki alış-verişlerinizde uygularsınız.

sukrugungor

Yeni Üyemiz
Adı
Şükrü
Soyadı
Güngör
Teşekkür ederim, önerilerinizin kıymetini bu olay sonucu çok iyi anladım fakat benim için iş işten geçmişti. Buradaki tek gayem farklı insanların da güven duyguları sarsılmasın ve bunun sonucunda üzülmesinler. Çünkü bu şahsın hala çarşaf çarşaf ilanları mevcut. Bu hastalıktan bu şahsın alış veriş öncesi haberinin olmadığını mı sanıyorsunuz?

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Şükrü GÜNGÖR' Alıntı:
Teşekkür ederim, önerilerinizin kıymetini bu olay sonucu çok iyi anladım fakat benim için iş işten geçmişti. Buradaki tek gayem farklı insanların da güven duyguları sarsılmasın ve bunun sonucunda üzülmesinler. Çünkü bu şahsın hala çarşaf çarşaf ilanları mevcut. Bu hastalıktan bu şahsın alış veriş öncesi haberinin olmadığını mı sanıyorsunuz?
sayende bizde öğrenmiş olduk şükrü hocam...

sukrugungor

Yeni Üyemiz
Adı
Şükrü
Soyadı
Güngör
Arkadaşlar bu şahsın üye olduğu forumlar var mı?  Varsa da hangileri olduğu konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
ŞÜKRÜ BEY ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN....KARŞI TARAFI SUÇLUYORSUNUZ HEMDE İSMİNİ TAM AÇIKLAMIYORSUNUZ İSMİNİ AÇIKÇA SİTEDE İLAN EDİN Kİ YA O KİŞİ ÇIKIP KENDİNİ SAVUNSUN TEMİZE ÇIKSIN YADA O KİŞİYİ HERKES TANIYIP SİZİN GİBİ MAĞDUR OLMASIN ...BİRDE KUŞ ALACAK ARKADAŞLAR KUŞLARINIZI ARKASINDA DURAN SAĞLAM ÜRETİCİLERDEN ALMAYA DİKKAT ETSİN ...YİNEDE ALDIĞINIZ ŞEY CANLI HAYVAN GETİR GÖTÜR NAKLİYESİNDE BİLE ÇOK DİKKAT EDİLMESİ GEREKİR.KÖTÜ KOŞULDA TAŞINAN EN SAĞLAM HAYVAN BİLE ÖLEBİLİR..BUNUN İÇİN SİZİN YAŞADIKLARINIZ HERKESE DERS OLSUN icon_naughty icon_naughty icon_naughty

sukrugungor

Yeni Üyemiz
Adı
Şükrü
Soyadı
Güngör
O... Ç.......'nin (İsminin Baş Harfleri) yeni ilanları, güya son damızlıklarını bana satmıştı, bırakıyordu bu işi, bulunmaz bir fırsattı benim için.  Tabi aldatılacak çok insan varken bırakılamıyor demek bu meslek.
Meslek derken kuşçuluk değil dolandırıcılık.
http://ilan.elookat.com/ilan-SEVDA-PAPAgANI-SEVERLER-MAVI-SARI-YAVRU-DAMIZLIK-BULUNUR-uasuAAN-3477659.htm

http://ilan.elookat.com/ilan-MAVI-SARI-SEVDA-PAPAgANI-YAVRU-DAMIZLIK-BULUNUR-HER-ILE-GONDERILIR-uasuAAN-3468143.htm

Arkadaşlar, bu adam doğru söylüyorsa BEN YALAN SÖYLÜYORUM.
Birazcık haysiyet gerekiyor.