dinlendirme

muhabbet kuşları

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Apuhan
arkadaşlar kuşlarımın şu an 6 yumurtası var.dün 3.yavru çıktı.bu kuluçkadan sonra dinlendirmek istiyorum...yavruların tamamen büyümesini beklediğimde tekrar yumurtlamaya başlıyorlar...yavrular 15 günlük gibi olunca erkeği ayırsam dişi 5-6 yavruya yanlız bakabilir mi...ya da başka önerileriniz var mı...şimdiden teşekkürler...

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
tam emin olmamakla beraber bazı üretici ustalar söylemişti yavrular yuvadan atlayınca yuvalığı çıkar gelen yumurtalardan vazgeç yoksa sürekli zımba gibi yumurtlar durur :) ve buda kuşu çok yıpratır genede ustalar daha çaplı bilgilendireceklerdir :)

muhabbet kuşları

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Apuhan
tekrar yumurtlamadan ayırmak amacım...yumurtaların boşa gitmesini istemiyorum...bunun için yavrular büyümeden erkeği ayırsam diye düşünüyorum...ama dişi yanlız bakabilir mi diye de tereddüt ediyorum...

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bakmasına bakar , siz bakim işinde ayıracağınız erkekten de yararlanabilirsiniz .  Yavrularıdan biraz büyüyenleri günde bir iki defa erkeğin kafesine koyarsanız yavruları yedirir tabiki gözetiminizde olacak şekilde . Hayırlı üretimler