DİNLENME SONRASI EŞLEŞEMEME...YARDIM...

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR...
2 TANE ÇİFT MUHABBETİ DİNLENMEYE ALMIŞTIM 1 AY DİNLENDİRDİKTEN SONRA TEKRAR YUVALIĞI TAKTIM ANCAK 10 GÜN OLDU HİÇ BİR DEĞİŞİM YOK YUVA YOK GİBİ DAVRANIYORLAR 2 ÇİFTİMDE DE DURUM AYNI...
AYRICA 2 ÇİFTİN DE DİŞİSİNDE TÜY DÖKÜMÜ VAR ACABA BU NEDENDEN OLABİLİR Mİ?
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
normal zamanla  yuvaya  ilgi artar....yalnız tuyde  olması  sızın ıcın eksi  bir  durum tüyde stres  yapar tüyden cıkmasını  bekleyınız  vitamin takviyesi yapınız...saygılar

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
bu konu altında büyüklerime birşey sormak istiyorum vitamin kullanmak yerine meyve sebze takviyesini daha çok yapsak nasıl olur. ben kendim de ilaç kullanmıyorum ilaçların metabolizmaya zarar verdiğini düşünüyorum. tabi büyüklerim daha iyi bilirler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Aziz ÖDÜK' Alıntı:
bu konu altında büyüklerime birşey sormak istiyorum vitamin kullanmak yerine meyve sebze takviyesini daha çok yapsak nasıl olur. ben kendim de ilaç kullanmıyorum ilaçların metabolizmaya zarar verdiğini düşünüyorum. tabi büyüklerim daha iyi bilirler
doğru düşünüyorsunuz  rotfl

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Karahan UZUN.' Alıntı:
normal zamanla  yuvaya  ilgi artar....yalnız tuyde  olması  sızın ıcın eksi  bir  durum tüyde stres  yapar tüyden cıkmasını  bekleyınız  vitamin takviyesi yapınız...saygılar
+1

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
NEDEN VİTAMİN OLAYI SİZ HER HANGİ BİR VİTAMINI VERMEKTEN KAÇARAK HANGİ VİTAMİNİ HANGİ MEYVE VE SEBZEDEN SOĞLAYACAKSINIZ
ARTI SİZ A VİTAMINI 1 DAMLA KAÇ KILO HAVUÇTAN SAĞLAYACAKSINIZ AMERKAYI YENIDEN KEŞFETMEYELİM SLM
KUŞUNUZ TUY DEĞIŞIMINI NE KADAR RAHAT VE ÇABUK ATLATIRSA O DENLİ VERİMLİ OLUR

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
NEDEN VİTAMİN OLAYI SİZ HER HANGİ BİR VİTAMINI VERMEKTEN KAÇARAK HANGİ VİTAMİNİ HANGİ MEYVE VE SEBZEDEN SOĞLAYACAKSINIZ
ARTI SİZ A VİTAMINI 1 DAMLA KAÇ KILO HAVUÇTAN SAĞLAYACAKSINIZ AMERKAYI YENIDEN KEŞFETMEYELİM SLM
KUŞUNUZ TUY DEĞIŞIMINI NE KADAR RAHAT VE ÇABUK ATLATIRSA O DENLİ VERİMLİ OLUR
sende haklısın usta :) şimdi düşününce daha iyi anlıyorum ama çok gerekli olmadıkça kullanmamaktan yanayım ben

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
bu arada benim kuşumda tüye girdiğinden baya bi halsizleşmişti şırınga ile vitamin su karıştırıp verdim kendine geldi . :)