DIŞARDAKI HAYVANLARI DUŞUNMEK K AKBULUT

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Çok güzel bir paylaşım.. İnanın resimdeki hayvanları görünce içim cız etti.. Osmanlı zamanında dağdaki kurtlar bile aç brakılmayıp onlara yiyecek götürülürdü.. Bence Bu inceliğe sahip olabilirsek zavallı sokak hayvanlarıda aç kalmaz..

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok güzel bir hatırlatmaydı. En makbul sadaka aç bir canlıyı doyurmaktır diye tavsiyeler de varç İlk İş yarın kedi maması alıp sağa sola bırakayım. Halbuki dikkat ederim ama hiç unuttum bu karda Allah Razı olsun Hem hatırlatandan hem bu siteyi kurup vesile olandan.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
BENDE BİR HAFTA ÖNCESİNDEN HAZIRLIK YAPTIM KAR YAĞIŞININ YOGUN OLCAGINI DUYUNCA ŞUARALAR  KULLANMADIĞIM  7-8 ADET büyük FOLLUGUMU  ZARAR GÖRMİYCEK ŞEKİLDE KAPLADIM VE EVİN TÜM PENCERELERİNE YERLEŞTİRDİM YANLARINADA İKİŞER KAP KOYUP TAHIL ÜRÜNLERİ VE SU TAKVİYESİ YAPTIM SERÇELER YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTILAR GİRİYORLAR RESİM ÇEKİP PAYLAŞMAK İSTERDİM AMA RAHATSIZ ETMEMMEK LAZIM :D  HATTA çok komik bir olay oldu serçelerin yanında gelen kumrularda folluğa girmek istediler tabi sığmaları mümkün degildi çabalamaları çok tatlıydı hemen folluklardan  3 tanesinin giriş yerini genişlettim :D:D

Alpaslan Çark

Yeni Üyemiz
Adı
Alp
Merhaba,

Hani şu istanbul semalarında görmüşsünüzdür yeşil papağanlardan var bizim bahçede.
Bahçedeki nar ağacına gelen çocukların uzanamadığı dalda kalan narları afiyetle yediler.
Ama bu soğukta başka bişi bulabileceklerini sanmıyorum.Ben ağaca narların yanına bişiler koysam diyorum ama pratik olarak ne yedikleri neyse beslendikleri hakkında bilgim yok. Tuzsuz çekirdek felan koydum yüz vermediler.Başka neler olabilir acaba? confusedtw

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
karışık papagan yemleri var onlardan verebilirsiniz  küp küp dogranmış elma  verebilirsiniz  pazarlarda insanların talep etmediği  elma  nar  meyveleri ucuzdan alıp onlara ikram edebilirsiniz dahada bilği verenler olur  ;)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Dağlar üzerine buğday dağıtın "Müslüman bir ülkede aç kuş kaldı" denilmesin.
                                                                                                          Hz.Ömer

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
alkisd alkisd alkisd alkisd
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Dağlar üzerine buğday dağıtın "Müslüman bir ülkede aç kuş kaldı" denilmesin.
                                                                                                          Hz.Ömer