dışardan gelen kuşlar hk.önemliiiii

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
ARKADAŞLAR MERHABA;
BEN SÜREKLİ KUŞ TOPTANCILARIYLA MÜNASEBETTE OLAN BİRİYİM.ÇEK KUŞLARININ 100'LÜ KAFESLER HALİNDE TOPTAN SATIŞ FİYATI:18-10-20 TL İDİ.SEÇEREK ALMAK İSTEYENLERE İSE 25-30-35 ARASI FİYAT ÇEKİLİYORDU.
BUGÜN BİR TOPTANCI ARKADAŞI ZİYARET ETTİM.100'LÜ KAFES FİYATI(ÇEK KUŞLAR İÇİN)22-25 TL ARASI.SEÇEREK ALMAK İSTEYENE:40-45 ADET FİYATI İSTENİYOR.
ŞİMDİ ÜRETİCİ ARKADAŞLARA TAVSİYEM HİÇBİR ÜRETİCİ ELİNDEKİ YAVRULARI SATMAYA ÇALIŞMASIN.ŞURDA 1 AY SABREDİN.VE KUŞUNUZUN DEĞERİNİ BULUN.KAÇTANE PETSHOP BU FİYATLARDAN ALICAK VE ALANDA KAÇA SATICAK ÇOK MERAK EDİYORUM.
BAZILARIMIZ BU İŞİ HOBİ BAZILARIMIZ İSE PARA KAZANMA AMACILIĞIYLA YAPIYOR.AMA ŞUNU UNUTMAYALIMKİ BİZLER BU İŞE GERÇEKTEN EMEK VERİYORUZ.EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINIDA ALMAK BİZİM HAKKIMIZ.

BUDA BENDEN BİR TİYO OLSUN
SAYGILAR

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
bende bi kaç kişiden duydum 22 ile 27 arası alıyorlar toptancıdan hele biri ile konuştum seçerek almak istesen 30 tl istiyorlar dedi bizlere gelince gözleri açılıyor 20 dedikmi oooo ne yaptın diyorlar...

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
BELKİ İNANMICAKSINI AMA ;

BENİM JUMBO BİR DİŞİM VARDI.7 YUMURTA YAPMIŞTI VE 8.YUMURTA İÇERDE KIRILMIŞTI.YUMURTALARI BAŞKA KUŞLARA KAYDIRDIM AMA DİŞİM ÖLMEK ÜZERE.İNANIN 2 GÜNGÜN BOYUNCA MOREL BOZEK EVDEKİLERİN SUÇU YOK ONLARA ÇATAR OLDUM.NEYSE UZATMIYAYIM.
BİR SABAH GELDİM KÜMESE O DİŞİ KUŞUM YAPTIĞIM TEDAVİYE OLUMLU SONUÇ VERMİŞ VE KAFESTE RESMEN OYUN YAPIYOR.DÜNYALAR BENİM OLDU.NEYSE ZAMAN GELDİ BİR MÜŞTERİ GELDİ DÜKKANA O DİŞİNİN YAVRUSUNA A 20 TL FİYAT VERDİ.BİRANDA O YAŞADIKLARIM GELDİ AKLIMA ADAMI DÖVMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM.RESMEN KOVDUM ADAMI.
BENİ ÜRETİCİ KARDEŞLERİM İYİ ANLICAKLARDIR.
BİZLER İSTEDİĞİMİZ FİYATI HAKEDİYORUZ ARKADAŞLAR.BENİM BUYÜZDEN VİCDANIM ÇOK RAHAT

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Kesinlikle yerli üretici arkadaslarimiz abilerimiz kardeslerimiz her türlü masraf ve fedakarlık yapıp üretim yapıyoruz ama karşılık böyle olmamalı. Değerinden aşağıya kus vermeyin . Ucuza vereceğinize yavruyu bırakın damızlık olana kadar kalsın. Elbet onun da alıcısı olacaktır..... Allah hic bir emegi zayi etmez.....

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
daha önceden bu konuda bir topik e yazmıştım tekrar yazıyorum daha sonrada yazarım

benim kişisel düşüncem, kuşlarımın yavrularını ben daha hiç petşhop a satmadım devamlı elden satıyorum ve bugüne kadarda okadar çok teşekkür aldımki inanın artık yavru yetiştiremiyorum bakın bu kuluçkada bir çiftimden 5 yumurta aldım nasipse 5. yavru yarın çıkacak ve hepsi şimdiden söleşmek şartıyla satıldı diğer kuşlarım dinlenmede veya yeni eşe atıldığından dolayı yavru yok olsada kalmaz ben çeklerimin yavrularını 35 tl den veriyorum ve herkezde memnun eğerki satamadığım gün gelirse petşhoplara toptan götürürüm baktım istediğim emeğimin karşılığını alamadımmı çekerim yuvalıkları olur biter hiç olmadı eş yaparım çift satarım çift olarakta çok kuş sattım millet daha yokmu diyor arkadaş kuşun iyisini besleki göğsünü gere gere satabilesin

corvette

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
şeker
NASİPSE BENİMDE AMACIM ELDEN SATMAK PETSHOPÇULARIN FİYATLARI ORTADA BU FİYATLAR KİMSEYİ KURTARMAZ..EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ANCAK ELDEN SATARSAK ALIRIZ HERKESE SAYGILAR...