Dişi Ayak Atıyor

alik36

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
KARADAĞ
Merhabalar 1 yaşında 2 tane kuşum var bu aralar iyice kızıştılar dişi zaten 2-3 aydır kızgın erkek tüydeydi çıktı. Birbirlerine kur yapmaları çok sert oluyor gibime geliyor. Dişi erkeği tünekden kovuyor ama erkeğin peşine gidiyor, tekrar tüneğe geliyorlar dişi ayak atıyor :) erkek bir türlü ayak atmadı gitti :) durumları nasıl sizce ?

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
hocam bi video yüklerseniz durumu daha iyi görürüz :) ancak dişinin ayak atması dişi baskın oldugunu gösteriyor bu durum bende var.. Sanırım dişiniz çiftleşmeye hazır ama erkek henüz değil. Birde birbirlerini kaşıyorlar mı , birbirlerine yem kusuyorlar mı bunlar birbirlerini eş olarak seçtiklerinin göstergesidir. tüm bunlar oluyorsa ve  Yuvalıgı  takdıysanız bekleyin sabredin biraz..

alik36

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
KARADAĞ
kameradan korkuyorlar çekim işi biraz zor. Dişi çok baskın :) dişi yuvalığı takdığımdan
beri içine giriyor geceleri içinde kalıyor erkek de yuvalığın tüneğinde bu aralar araları biraz daha iyi, kusuyorlar ama kaşıma eskiden çoktu çok nadir görüyorum bu aralar.Yuvalığı takalı 3 ay kadar oldu.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Ali KARADAĞ' Alıntı:
kameradan korkuyorlar çekim işi biraz zor. Dişi çok baskın :) dişi yuvalığı takdığımdan
beri içine giriyor geceleri içinde kalıyor erkek de yuvalığın tüneğinde bu aralar araları biraz daha iyi, kusuyorlar ama kaşıma eskiden çoktu çok nadir görüyorum bu aralar.Yuvalığı takalı 3 ay kadar oldu.
dişi yuvalıktan çıkmıyor erkek de nöbet tutuyorsa bana yumurtlaması yakın gibi geldi.. Gözlemleyin çiftleşiyorlar mı yakalamaya çalışın :)