disi çelimsiz!

esoesli

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
ak
Arkadaslar iyi aksamlar bir cift muhabbetim var 15 gun oldu alali ayri ayri almistim es oldular yuvalik taktim ciftlesmeye basladilar disi zamanini yuvalikta geciriyor.sormak istedigim benim disi sanki zayif ve celimsiz!acaba yavrularina bakabilirmi?muhtemelen ilk yavrulari olacak.genelde gordugum ciftler bayagi iriler. Foto yukleyemeyi beceremedim boyut buyuk diyor:(

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
resimleri hizliresim sitesinden yükle buraya öyle koy... dişine yumurta maması veriyomusun ?

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
reis üstadlardan edindiğim bilgilere göre dişi kuşun zayıf olması hem yumurta tıkanmaması hemde yavrulara bakma açısından iyi olurmuş.ayrıca yerli dişi yağlanınca hem yumurta tıkanıyormuş hemde çiftleşme isteği olmuyormuş.yanlış bilgi vermemişimdir inşallah.bol yavrulu üretimler.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
KARDEŞ İRİLİK IRKLA ALAKALI BİR DURUMDUR KUŞUN YUMURTLASIN YAVRU ÇIKARDSIN GERİSİNİ HALLEDER MERAK ETME

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
çelimsiz derken eline aldığında göğsü jilet gibi bariz ele gelmiyorsa sorun yok.inşallah bol yavrular alırsın.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
dişi gayet normal dert etmeyin hatta biraz fazlası bile var kuluçkaya yatacağı için sorun olmaz biraz fazlasının olması.

esoesli

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
ak
Tam 12 sene tek bir cifte baktim biri 9 yasinda digeri 12 yasinda öldü yumurtladilar fakat bir turlu yavru kismet olmamisti,bunlar kismet iste ayri ayri alindi bu defa olacak insallah.hersey yolunda gidiyor mamasi falan hepsi tmm eksik.etmiyorum.fotoda buyuk cikmis gibi:) galiba yerli bunlar?(siz ne dersiniz bilmem ama)