Dişi de Yumurta var mı Resimli ??

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
Evet arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce Maşallah 50 kelime Konuşan paşa kuşuma aldığım eşle aynı gün çiftleştiler ve bu çiftleşme 10 gündür hergün devam etmekte Dişinin resimlerini koyuyorum herhangi bir yumurtlama yok fakat anüs noktası açılıp açılıp kapanıyor ve kuyrugu devamlı inip kalkıyor yuvaya ise girdiginde fazla durmuyor fotografları ekliyorum bilen arkadaşlar cevap verebilirse uygun olur...

dafnemrl

Üyemiz
Adı
meral
Soyadı
karaköse
resimlerine bakarak şimdilik yumurta yok ancak 10 gündür çiftleşiyorlarsa yakında yumurtalar gelir. dişinin 2 özelliği de yumurtlamaya yakın olduğunu gösterir.
1. kuyruğun inip kalkması
2. çiftleşme süreleri.
bekleyin yumurtalar gelecektir.

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
Dışkı da buyudu yuvalıkta pek durmuyor sanırım çiftleşme devam edıyor dişinin acemiliği sanırım.

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
Yakın zamanda sattığım çiftimin fotoğrafıyla cevap vermek istedim ....

Zaten yumurta olduğundan kendiniz anlarsınız bariz bir şekilde kuyruk aşağı doğru eğiliyor size çiftimin aynı gün yumurta yaptığı günlerden birinde kuyruk halini atıyorum buna göre kendi kuşunuzda yumurta olduğunda zaten anlamış olursunuz...
Kuyruk Aşağı Eğik ve kuyruk sokumu kabarık duruyor...

şerafettin sarı

Yeni Üyemiz
Adı
Şerafettin
Soyadı
SARI
fatih kardeşim buna gerek kalmadı zaten kuş yumurtladı sana özelden mesaj yazmıştım bi bakarsan sevinirim :)

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
14 Gün oldu bugün ve hala çiftleşmeleri devam ediyor :) Bekliyoruz bakalım.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Sefa ÖZER' Alıntı:
14 Gün oldu bugün ve hala çiftleşmeleri devam ediyor :) Bekliyoruz bakalım.
Aynı sorunu bende yaşadım kuslarımda çiftleşiyo ama yumurtlamıyodu, 1 seneme mal oldu, artık yeter dedim çıkardım dişiyi elden inşallah sizin dişi kuşunuz sizi o kadar uzun zaman bekletmez, hayırlı üretimler dilerim.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
SABIR SABIR SABIR.... BAKIMLARINI  YAP TV İZLER GİBİDE  TAKİP ETMEYİNİZ  YETER VE KESİNLİKLE  ARTIK DISARI CIKARMAYINIZ