dişi erkeği öldürmüş!

ademex01

Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
arslan
yavrusu 3 haftalık olan bir çiftim vardı. öğrenci evinde kalmktayım 4 günlüğüne memlekete gidecektim kuşları gündüzleri dahi karanlık olan bir odada beslemekteyim bu yüzden ışığı hep açık bırakmaktayım. neyse ew arkdşım kuşlarn ışığını kapatıp öle gitmiş ewden 4 gündr kuşlr karnlıkta klmışlr. bugun geldım bktım oda karanlık neyseki yaşıyorlrdı. sonra ışığı açtım ve çıktım odadn . 3-4 saat sonra kuşlara bir bkim dedim birde ne göreyim erkek kafası parçalnmış vaziyette kafesın dıbınde dişiye baktım ağzı kn içerisinde yavruda bişe yok.dişinin böle davranmasının sebebi nedir acaba dha önce başına böle bişey gelen oldumu hiç ?*

bir hafta önceki halleri
http://d1301.hizliresim.com/15/j/j0d38.jpg

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
4 gün karanlıkta eşini unutmuştur hatta yem nerde onu bile unutmuştur.ben aç kalma durumlarında strese girip birbirlerini öldürdüğünü bilmekteyim bu yüzden olablir

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ali DEMİRBAŞ' Alıntı:
4 gün karanlıkta eşini unutmuştur hatta yem nerde onu bile unutmuştur.ben aç kalma durumlarında strese girip birbirlerini öldürdüğünü bilmekteyim bu yüzden olablir

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Ali DEMİRBAŞ' Alıntı:
çok üzüldüm çokta güzellermiş maşallah..

ademex01

Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
arslan
birde şu var dişi yumurtlmaya hazırlnıo pppopsnda yumurta var sizce ne yapmalıyım yumurtlarsa bırakayım yatsın mı  yada yumurtayyı altındn alıp bir erkek mi almalıyım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kemal AKBULUT' Alıntı:
BAKICI HATASI YUZUNDEN KUŞUNA BANYO VERDE TEMIZLENSIN
YAVRULARA YALNIZ BAKACAKTIR TABI SEN BAKICI OLARAK BOL YEM VE MAMA VERIRSEN GUZEL ORTAM SAĞLARSAN GEÇMIŞ OLSUN
ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN