dişi erkeği yuvalıga sokmuyor.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
s.a arkadaşlar. herkese  hayırlı kandiller.
arkadaşlar jumbo çiftimin  altında3 yavru var su anda yavrular 20 gün olmak üzere. ama erkekle dişi dövüşüyor dişi tek başına bakıyor yavrulara  dişi kuşumda zayıflamış. yavruları elimle beslemek istiyorum şırınga ile  internette nasıl beslendiğini araştırdım, fakat ne tür mama yada hangi malzemelerle mama hazırlandıgını tam aradığım şekilde bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz?

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
benimki o kadar şiddetli değil. erkekğin dişiyi yada yavruyu besledigine şahit olmadım. mama yerkende dişi erkeği yaklaştırmıyor mamaya.

sunrise

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kafesciler.com
Adı
M.Murat
Soyadı
Baysal
HAYIRLI KANDİLLER.
BENDE SU AN YUVADAN DÜŞMÜŞ SAKA KUŞUNU YAKLAŞIK 20 GÜNDÜR ŞIRINGA İLE BESLİYORUM.
MAMA OLARAK MARKETLERDE 8 TAHILLI BEBEK MAMASI,BEBE BİSKÜVİSİ,ETİ FORM BİSKÜVİSİNİ EZEREK SU İLE YUMUŞATIYORUM VE ŞIRINGAYA DOLDURUP VERİYORUM.BELKİ İŞİNİZE YARAR.
SAĞLIKLI ÜRETİMLER.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
dişi tek başına besleyebilir bişey olmaz erkekle dişiyi ayırmakta iyi yapmışsınız bendede öle bir durum vardı bende ayırdım

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bazı dişiler yavrularını erkek kuşlardan kıskanır bendede böyle bir çift var yavrular yuvadayken gayet güzel anlaşıyorlar yavrular yuvadan atlayınca kavga başlıyor erkeği ayırıyorum dişi tek başına bakıyor yavrulara dişi kuşunuz yavrular tek başına bakar endişelenmeyin

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
bnımkıde ılk deneyımı yumurtalrı kırıyor 3adet yumurta geldi kırdı devamıda var yumurtanın durum onu gösterıyr senın gne yavrulara zarar vermıyr

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Benim bu dişi 5 tane yumurtladı ilk 3 yavru çıktı ama beslemedi yumurta gibi üstüne yatmaya devam etti. 4'üncü yavru çıktı ona baktı. Sonra 5'inci yavruda çıktı onada 5 gün baktı sonra ona bakmayıda bıraktı 4'üncü yumurtadan çıkan tek yavrusunu büyütüyor bakalım ne olacak.