Dişi Hint Bülbülüm öldü.

Josyoppe

Yeni Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
Üstün
Merhabalar,15 gün önce çift hint bülbülü almıştık.kuşlarımızı aldıktan 1 hafta sonra kafese yuva aldık.dişi kısa süre sonra birer gün arayla yumurtladı.4 yumutası oldu.bugün az evvel farkettik dişi hint bülbülümüz ölmüştü.şuan yumurtaların üstünde erkek yatıyor.diğer forum sitelerine baktım fakat hint bülbülleri ile ilgili yardım alabileceğim bir site göremedim.buraya konu açma gereksinimi duydum.ne yapmam gerekiyor şu an itibari ile ? yarın yeni bir dişi hint bülbülü alsam yavruları kabullenip kuluçkaya yatarmı yumurtalar için? ya da erkek onu eşi olarak kabul edermi ?

Josyoppe

Yeni Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
Üstün
Teşekkürler,fakat benim içim maalesef rahat etmiyor.üzüldüm de ne yalan söyleyeyim.çözüm bulmaya çalışıyorum.

Josyoppe

Yeni Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
Üstün
Maalesef hiçbir fikrimiz yok.çift kuşumuzu aldığımızda ikisininde yavru olduğu söylenmişti.erkek sağlıklı hiçbirşeyi yok fakat dişi dediğim gibi 4 yumurta bıraktıktan sonra öldü.sularının içine sıvı vitamin damlatmamızı söylemişlerdi yaklaşık 25 cc damlatıyorduk ve sularını 2 gün ara ile değiştiriyorduk.düşüncem,dişi 4 yumurtadan sonra bitkin düştü o yüzden öldü veya yavru değil yaşlıydı o yüzden öldü.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Üzücü bi durum  :( yuvalık malzemesi için kafese her hangi bir materyal bırakmışmıydınız.