dişi jumbaom

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
herkeze slm ederim arkadaşlar.dişi jumbom devamlı kabarıyor. çok halsiz.dışkısı koyu yeşil ve normalden çok büyük dışkı yapıyor birde fazla iştahı yok.birde poposu koyu renk almış gagası hafif mavileşme var.ben karaciğer hastalığı gibbi düşünüyorum ama daha çok bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum acaba ne hastalığı var hangi ilacı uygulamalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim .teşekkürler

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
geçmiş olsun jumbo üretici arkadaşlar gerekli bilgiyi verecektir.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Habip bey,
Geçmiş olsun. Kuşun detaylı resimlerini görebilirmiyiz. Popo bölgesi genel bir çekim durumu.
Kuşun yaşı nedir ?
Eşi varmıdır ?
Yavru alındımı ?
Başka kuşlar da böyle bi durumu gözlemledinizmi ?
Kuşunuz Tüye girdimi ?
Cereyanda Kaldımı ?
Ek besin takviyesi yapıyormusunuz ? (mama,sebze,kum v.s)
Detaylı resim ve bilgilendirme yaparsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Bu yazdıklarınızdan yanlış bir tedavi uygulatmak istemem.

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
arkadaşla slm. resimlerimin boyutu 128kb den büyük olduğu için resim yükleyemiyorum resim yüklemek için hangi siteden link vermem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim veya buraya resim yüklemenin daha kolay bir yolu varmı. teşekkürler...

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
dosyatc atabilirsin resimleri betere spıjsverterıng diye bi ilaç aldım ben çok etkili tabi bunu bulunduğun yere göre bulabilirsin ben  bu ilacı kuş yarışması hakemliği yapan birinde aldım

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Güray ÖZKUL' Alıntı:
Habip bey,
Geçmiş olsun. Kuşun detaylı resimlerini görebilirmiyiz. Popo bölgesi genel bir çekim durumu.
Kuşun yaşı nedir ?
Eşi varmıdır ?
Yavru alındımı ?
Başka kuşlar da böyle bi durumu gözlemledinizmi ?
Kuşunuz Tüye girdimi ?
Cereyanda Kaldımı ?
Ek besin takviyesi yapıyormusunuz ? (mama,sebze,kum v.s)
Detaylı resim ve bilgilendirme yaparsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Bu yazdıklarınızdan yanlış bir tedavi uygulatmak istemem.
evil_idea

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Habip bey, Geçmiş olsun. Kuş Tüy değişiminde olabilir.

H.TARLA' Alıntı:
hangi ilacı kullanmalıyım  bilgi verebilirmisiniz..
    Lütfen, Uzman Veterinerler haricindeki kişilerden ilaç/tedavi istemeyiniz..

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
arkadaşlar herkeze önerileri için teşekkürler. burada ankarada üretim yapan bir abimizin tavsiyesi üzerine kuşa iki gündür haşlanmış patates lapası ve sade kanarya yemi vermeye başladım.bugün bayağı bir düzelme oldu dışkısı normale dönmeye başladı kabarması azaldı iştahı biraz daha açıldı. herhalde düzelmek üzere gibi. başka bir kuş üreticisi arkadaşımda suyuna 1 damla çamaşır suyu damlatmamı tavsiye etti ama ben bunu denemedim. pek kafama yatmadı.bence en güzel tedavi doğal olanı gibi geliyor. fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.iyice düzelmezse tekra yazacağım sizlere herkeze teşekkürler..iyi çalışmalar..