Dişi Jumbo Erkek İngiliz

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Öncelikle Başlıkda belirttigim gibi dişi kuşum Jumbo Erkek Kuşum İngiliz. Dişi 8 aylık Erkek 7 aylık Ben bunları Eş yaptım baya güzel anlaşıyorlar öpüşüyorlar ve birbirlerini kaşıyorlar Yuvalık takılı sadece Tek tünekde duruyorlar ve bi ucunda suluk bir ucunda da akıllı yemlik takılı.Erkek Kızışmış sürekli kur yapıyor ama bazen oluyor dişi erkegi kovalıyor gagalıyor. Ben bu çiftten yavru almak istiyorum nasıl başarabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.?

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Yavru alınabilir tabiki ama bütün herkesin ortak söyleyeceği şudur sabır kuşların üremesi özellikle Show kuş varsa kafesin 60-70cm olmasi tavsiye edilir ama 50 cm kafeste de üretim olmaz diye birşey yok kafeste tek tünek kesinlikle olmaz erkek tunekten tunege atlayıp kur yapacak dişiyi yuvaya çekecek vs ortam sıcaklığı da 22 falan ister

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Cevabın İçin Teşekkür ederim Onu Abi. Kafesi Kendim ahşapdan yaptım. Uzunluk 75 cm Genişlik 50 cm.Biraz Önce yuvalığa giriş için Tam karşısına 2. Tünegi taktım. Üzerine Cevabın tam denk geldi. Dişi sanırım kızışmadı çünkü erkeği kovalıyor gagalamaya başlıyor. ama öpüşme ve kaşımaları cok fazla oluyor yani. Tabikide Sabırla 4 gözle bekliyorum. Ama dişinin kızışmasını da cok istiyorum tabikide.