Dişi Jumbo Kuşum Hasta.. Yardım lütfen!

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar sabah kuşları kontrol ederken resimdeki Jumbo kuşumun hasta olduğunu farkettim. 3 yumurtada yatıyordu. Folluğu kontrol ettiğimde yumurtaların üzerinde dışkı gördüm. yumurtalar da buz gibi olmuştu. Yumurtaları başka bir yuvaya kaydırdım. Dişi kuşum kabarık duruyor. Dışkısında ise biraz sulanma var. Resimleri koydum. Yem olarak Bravonun sade ve karışık yemini karıştırıyorum. Suyuna haftada 1 kez vitamin katıyorum ve haftada 2 kez de yumurta maması hazırlıyorum. Dişi kuşum ishal olabilir mi? dışkı resimlerini koydum. kuru olanlar önceden kalanlar.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Bir de vik vik sesler cikariyor. Cok yorgun gibi nefes aliyor. Göğsü şişip şişip iniyor.

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
kuşunuz enfeksiyon kapmış ya da üşütmüş olabilir AVİDİARE alıp düzenli olarak 5 ile 7 gün verin
inşallah düzelir geçmiş olsun

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Bugün tekrar kontrol ettim. Dışkısı normale dönüyor. Bilgi için teşekkür ederim.  Vakit kaybetmeden alayım.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Bu sabah kuşun poposunu yere sürerek kaşıdıgını farkettim. Ayrıca ayaklarıyla da yeri eşeliyor. Poposunda yumurta da yok. Sanki nefesi poposundan aliyormuş gibi.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
1 litre suyun icine 1 cc baytril yuzde 10 enjeksiyonluk cozelti katin , ayrica icine 1 gram da nufsamisin katin, nuframisin ithal guvercin ilacidir.iki ilaci birbirine karistirip 7 gun verin duzelecektir,

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Kardesim sana kesin cozum oneriyim eczaneden cocuk reflor ilaci var onu al 500 ml suyun icine 1 paket reflor koy ve 10 dk calkala sonra o suyu suluguna koy kusun cok kotu gorunuyor yapa bilirsen biraz siringa ile icirmeye calis 5 gun icinde toparlar sonra pesine bide vitaform ilaci ver suluguna eskisinden iyi olur ama kus biraz zayif dusecegi icin mama verirsen iyi olur

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
Kardesim sana kesin cozum oneriyim eczaneden cocuk reflor ilaci var onu al 500 ml suyun icine 1 paket reflor koy ve 10 dk calkala sonra o suyu suluguna koy kusun cok kotu gorunuyor yapa bilirsen biraz siringa ile icirmeye calis 5 gun icinde toparlar sonra pesine bide vitaform ilaci ver suluguna eskisinden iyi olur ama kus biraz zayif dusecegi icin mama verirsen iyi olur
Eczaneden çocuklar için olan reflordan aldım. Karışımı hazırladım. Şırınga ile ağızdan biraz verdim. Suluğuna da koydum. İnşallah düzelir. Çünkü 1 haftada 2 dişi jumbo kaybettim. İkisi de damızlıktı. Yardımlarınız için teşekkürler.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
Sen dedigimi yap duzelir
Abi bu sabah gittiğimde kuş ölmüştü. Bu 3. jumbo dişi kuş. İnşallah üretimhaneme hastalık girmemiştir. Yine de teşekkür ederim yardımlarınız için.