Dişi Kaçtı

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Arkadaşlar dişi kuş kaçtı akşam bi uçuralım dedik karanlıkta fırladı gitti başka bir odadan.3 gün aradık malesef bulamadık.(çift kuşlar salınmaz biliyorum ama evdekiler çıkar diyorlar sürekli)
Şuan erkek 1.5 yaşında falan pek aramıyor dişiyi ama, yeni bir dişi alsammı, bu yaşta eş tutarmı dişi? Yoksa tek mi beslesek evcil çünkü erkek.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
dişi alın tek beslemek bnce hiçbir kuş için doğru ve adil değil ve de evdekilere uymayın salmayın

Enes Çelik

Üyemiz
erkek size alışkınsa zaten gelicek olan dişiyede pek alışamaz en güzeli çift beslemek ama eşe koyduğun zaman bi fayda vermiyosa tek beslemen daha mantıklı

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
yaa ben alınmayın sakın bunlar bn için geçerli ama çiftim bana alışkın oyun oynarken falan tv izlerken beraberiz kafes hep açık ama çiftleştiler dişi sadece 2 saatte bir çıkıyo dolaşıp yemek yiyip geri yuvaya giriyo falan çiftler salınmaz diye bişey yoktur doğada kuşlar serbesttirler hiç bir sakıncası yoktur salınmaz denme sebepleri kuşları yavru yapmaya sürüklemektir kuşlar zamanı gelince çiftleşir sakın kuşlarınızı bir metal kafese koyup hapsetmeyin bunları yazarken bile ikiside yanımda beni seyrediyolar açık olan müziğe karşılık veriyolar ve hiç bir muhabbet kuşu tek bakılmayı hak etmez tek alırsınız evcilleştirirsiniz sonra mutlaka bi eş alırsınız bence !!!

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Teşekkürler.. Şuan elimin üstünde poposunu sürtüyor sürekli kızışmış iyice hatta dün okadar ileri gittiki bırakmadı elimi şey oldu şimdi burda söylemiyeyim bayagı çiftleşti işte  squint

Uysal 1 - 1.5 yaş arasında dişi kuşu olan varmı?İstanbul.