dişi kuş cere hakkında

burak cihan

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
CİHAN
ustalar öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Sizlere bir sorum olacak. Dişimin nir tanesinde cere rengi kahverengi açık mavi şeklinde. ancak açık mavi daha fazla. Arkadaş iftarda eve geldi tutturdu böyle dişilerde yumurtlama olmuyor diye. Diğer 4 yumurtalı çiftlerde gerçekten hiçte cere renkleri bu şekilde olmamıştı. Rica etsem bu konuya açıklık getirebilmeniz mümkün mü? İyi geceler dileklerlerimle...

Burak.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Ku$un ceresi sagligi ve ciftle$me durumuna i$arettir, ...

Bu renkte mesela hic kutu mutu asmayin !!!

Brokkoli vererek ve güzel besliyerek ceresi yumurta yapma kivamina getirilir, ... zamanla olur bu, cogu zaman birkac hafta icinde ku$ her haliyle kendisini hazirim diye size sunar, ... kutu asmayla ku$unuzu ayri 1 strese sokuyorsunuz, ... 4 aydir kutuya girdigi olmadi diyenler var burda, ... neden aceba, ...  ::)  erkegide diger yandan rahat vermez, hanginizle ugra$sin, ... kimse yokmu programina ba$ vurursa $a$mayin  :D

SABIR SABIR SABIR, KU$CULUGUN SIRRI BUDUR, ... ve bu durum sizleri dahada olgunla$tiracaktir, SABIR VE $ÜKÜR !

Aliyoruz, kafese tikiyoruz, yem ile suyu biz diledigimiz vakit veriyoruz, ve daha neler neler, ... birakinda üremesinide kendi ayarlasin, ...

Gücü yerinde bir sporcu dü$ünün, herkesin yapamadigini kolaylikla yapar, ko$ar, vesayre, ve GIKI cikmaz kolay kolay, ... Adam antremanliysa ve kendini hazirladiysa onu kim tutar, ... birde ko$mak nedir bilmiyeni dü$ünün, hadi kalk desen OFFFFFF der, nefesi zor aliyordurda, oda ayri konu, ...

Her Annenin, yani tüm yaratiklardan bahsediyorum, dogumda neleri göze aldigini dü$ünürseniz beni belki anlarsiniz, ... yipratici ve zor 1 sürectir, erkekler bunun farkinda degildir, ... gelelim yine ku$lara  :)

Onu güzel besleyin, ve in$allah ceresinin gün ve gün degi$tigini kendi gözünüzle göreceksiniz, unutmayinki, kadinlarin nasil özel günleri olabiliyor ise, bunlarinda buna benzer hormonlar sayesinde bir günü digerini tutmiyabiliyor, ... yuvayida di$i ku$ yaptigina göre, ... ona daha özentili bakmakta fayda var, ... bilmiyorum anlatabildimmi, ...  ;)

Ve her agizi olanin sözüne kulak asmayin, ... fakat pek bir$eyler bilmiyende her$eye inanmaya mahkúmdur, ... kendinizi geli$tirmeniz hem size hemde elinizdeki ku$lara yariyacaktir elbetde, ... zamanla tabiki, ... SABIR SABIR YA SABIR  ;)

Allah sabir ve gönlünüze göre versin, ...

( Kalbi temiz olanin elbetde birgün hayalindeki ku$u olur, siz yeterki elinizden geleni yapin )  ;) öyle bele$e hem zaten zor, hemde kiymetide olmaz, ... kolay gelsin, ...  friend

burak cihan

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
CİHAN
eyvallah sağol murat üstad Allah (cc) Razı olsun. Üşenmemiş uzun uzun açıklama yapmışsın çok sağol. ben bu brokoli olayını bilmiyordum, tecrübe her şey boşuna demiyorlar :)