Ku$un ceresi sagligi ve ciftle$me durumuna i$arettir, ...
Bu renkte mesela hic kutu mutu asmayin !!!
Brokkoli vererek ve güzel besliyerek ceresi yumurta yapma kivamina getirilir, ... zamanla olur bu, cogu zaman birkac hafta icinde ku$ her haliyle kendisini hazirim diye size sunar, ... kutu asmayla ku$unuzu ayri 1 strese sokuyorsunuz, ... 4 aydir kutuya girdigi olmadi diyenler var burda, ... neden aceba, ... :

erkegide diger yandan rahat vermez, hanginizle ugra$sin, ... kimse yokmu programina ba$ vurursa $a$mayin
SABIR SABIR SABIR, KU$CULUGUN SIRRI BUDUR, ... ve bu durum sizleri dahada olgunla$tiracaktir, SABIR VE $ÜKÜR !
Aliyoruz, kafese tikiyoruz, yem ile suyu biz diledigimiz vakit veriyoruz, ve daha neler neler, ... birakinda üremesinide kendi ayarlasin, ...
Gücü yerinde bir sporcu dü$ünün, herkesin yapamadigini kolaylikla yapar, ko$ar, vesayre, ve GIKI cikmaz kolay kolay, ... Adam antremanliysa ve kendini hazirladiysa onu kim tutar, ... birde ko$mak nedir bilmiyeni dü$ünün, hadi kalk desen OFFFFFF der, nefesi zor aliyordurda, oda ayri konu, ...
Her Annenin, yani tüm yaratiklardan bahsediyorum, dogumda neleri göze aldigini dü$ünürseniz beni belki anlarsiniz, ... yipratici ve zor 1 sürectir, erkekler bunun farkinda degildir, ... gelelim yine ku$lara
Onu güzel besleyin, ve in$allah ceresinin gün ve gün degi$tigini kendi gözünüzle göreceksiniz, unutmayinki, kadinlarin nasil özel günleri olabiliyor ise, bunlarinda buna benzer hormonlar sayesinde bir günü digerini tutmiyabiliyor, ... yuvayida di$i ku$ yaptigina göre, ... ona daha özentili bakmakta fayda var, ... bilmiyorum anlatabildimmi, ...
Ve her agizi olanin sözüne kulak asmayin, ... fakat pek bir$eyler bilmiyende her$eye inanmaya mahkúmdur, ... kendinizi geli$tirmeniz hem size hemde elinizdeki ku$lara yariyacaktir elbetde, ... zamanla tabiki, ... SABIR SABIR YA SABIR
Allah sabir ve gönlünüze göre versin, ...
( Kalbi temiz olanin elbetde birgün hayalindeki ku$u olur, siz yeterki elinizden geleni yapin )

öyle bele$e hem zaten zor, hemde kiymetide olmaz, ... kolay gelsin, ... friend