Dişi kuş erkek kuşumu ısırmaya çalışıyor

Şerife Tutam

Yeni Üyemiz
Adı
Şerife
Soyadı
Tutam
3buçuk yaşında erkek kuşum var bir yıl önce dişi kuş aldık yanına çok fakat nezaman erkek kuşum dişiye kur yapmaya kalksa dişi ısırmaya çalışıyor ama iyi geçindikleri de oluyor acaba dişinin cinsiyetinde mi bir sıkıntı var anlayamadım görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Şerife hanım cinsiyet tespiti için fotoğraf gerekmektedir eklerseniz daha kolay yardımcı olunur.
Fakat cinsiyetleri dişi ve erkek varsayarsak anlattıklarınıza göre normal davranışlar, bir birlerine zarar veriyorlarsa kanatma yolma vs. eş değişikliğine gidilir

Şerife Tutam

Yeni Üyemiz
Adı
Şerife
Soyadı
Tutam
Dişi kuş erkeği ısırmaya çalışıyor erkeği öyle çok zarar verme gibi bi durum yok fakat acaba anlaşamıyolar mı diye düşündüm yuvalıkları da var cinsiyetinde bir sorun olabilir diye aklıma geldi. Yalnız fotoğraf ekleyemiyorum sorun oluşuyor

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,39886.0.html
yukarıdaki yazıyı okumanızı ve harfiyen uymanızı öneriyorum.
Bir çift verdiğim kuşların yumurtlamadığına dair geri dönüş aldım. Geldiklerinde dişi erkeği sürekli kovalıyor kur yapmasına gaga atarak karşılık veriyordu. Bende kuşları geri aldım. Kafesleri dardı, Yuvalık dardı, sürekli salınmış uçurulmuş ve yerleri değiştirilmişti. Dolayısı ile yavru alınamamıştı. 1,5 ayın sonunda 5 yavrulu olarak geri teslim ettim.
Nelerin yapılacağı ve nelerin yapılmayacağı o makalede yazıyor. Yalnız bir maddeye uymazsanız sonuç yavru alamamak olacaktır.

Şerife Tutam

Yeni Üyemiz
Adı
Şerife
Soyadı
Tutam
Teşekkür ederim yalnız yeni üye oldum ve yazınızı bulamıyorum başlık nedir acaba muhakkak deneyeceğim söylediklerinizi.