K KARAOGLAN06 Yeni Üyemiz Katılım 9 Tem 2016 Mesajlar 2 Konum ANKARA Adı Halil Soyadı Kayı 31 Tem 2016 #1 Merhaba Değerli Forum Üyeleri Resimde Görünen Kuşlarımdan Dişi Olanının Yaşı Baya Var Gibi Geliyor Erkekten Daha Yaşlı Gibi Duruyor Sizce Yanılıyormuyum Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Resimde Görünen Kuşlarımdan Dişi Olanının Yaşı Baya Var Gibi Geliyor Erkekten Daha Yaşlı Gibi Duruyor Sizce Yanılıyormuyum Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler
M Mehmet guducu Üyemiz Katılım 25 May 2016 Mesajlar 66 Konum Antalya/merkez Adı Mehmet Soyadı Güdücü 31 Tem 2016 #2 Selam baktım fakat aralarında çok bir yaş farkı yok gibi geliyor ve güzel bir çift allah bol bol yavru almanızı nasip etsin inşallah LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam baktım fakat aralarında çok bir yaş farkı yok gibi geliyor ve güzel bir çift allah bol bol yavru almanızı nasip etsin inşallah LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LEPRAKORN Site Moderatörü Katılım 29 Kas 2015 Mesajlar 1,533 Konum AMASRA/BARTIN Adı ONUR Soyadı TATAROĞLU 31 Tem 2016 #3 Yasli kuslar degil 1 en fazla 1.5 yasinda ikisi de
B Burak366 Üyemiz Katılım 8 Tem 2016 Mesajlar 55 Konum Batman Adı Burak Soyadı Karanfil 31 Tem 2016 #4 Aralarında fazla yaş farkı yok gibi ya arkadaşlara katılıyorum
E Ersan çatal Üyemiz Katılım 30 Mar 2016 Mesajlar 77 Adı Ersan Soyadı Çatal 1 Ağu 2016 #5 Dişi kuşun popo kısmına bak kardeşim yağlanma var mı bak erkek kuş çok büyük değil sanırım kafeste bakmak Lazım
Dişi kuşun popo kısmına bak kardeşim yağlanma var mı bak erkek kuş çok büyük değil sanırım kafeste bakmak Lazım
D DURMUŞ KAYAOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2016 Mesajlar 513 Konum ANKARA Adı DURMUŞ Soyadı KAYAOĞLU 1 Ağu 2016 #6 Çok yaşlı değiller aralarında fazla bir fark gözükmüyor