Dişi kuş sürekli uyku halinde ve kabarık duruyor ?

Makinist

Yeni Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Guclu
Herkese hayırlı üretimler arkadaşlar. Müsait olan arkadaşlara şöle bi sorum olucak. Elimdeki ingiliz kırığı olan kuşlarımdan bi çift kuşta dişi olan sürekli uyku halinde ve kabarık ve bu kuş diğer kuşlara nazaran üç dört kat daha fazla yem tüketio. Tüm kuşlarıma bakım metodum şöyle ayda en az iki kere çimlendirme yem haftada en az ikikere supravit forte ile vitamin takviyesi kafeslerse kum ve mineral bloklar var. Günlük suluktaki suyun değişimi. Sebebi ne olabilir bi yorum yapabilecek olan varmı acaba ? Bu kuştan daha önce yavru alındı.

Kuş bu arkadaşlar yorum bekliorum teşekkürler.

Makinist

Yeni Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Guclu
Ben böyle bi forum sitesi görmedim konu 57 kere okunmasına rağmen bi kişide bi yorum veya bilgi paylaşımında bulunmamış. Bakıorum herkes sadece bi kuşun cinsiyetiyle ilgili konulara cevap vermiş. İlginç.

MURAT1

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Özyılmaz
Ramazan bey birçok olası nedenleri olabilir,kuş tüyde de olabilir ama yemek yemesi iyi işarettir,daha tecrubeli kişiler yorum yapacaktır.Akmı fazla bir şey gelmiyor.

MURAT1

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Özyılmaz
Kuş kaç yaşında ? yumurtlayadabilir dışkısında bir anormallik yok gibi ama, yanlışta yönlendirmek istemem

Makinist

Yeni Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Guclu
Murat bey kuşun yaşın hakkında net bir bilgim yok eş halinde arkadaşımdan aldım alalı iki ay oldu iki aydır aynı bu şekilde bi değişiklik yok salmaya atıom salmada en köşeye gidip pusuyo.

MURAT1

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Özyılmaz
Bende pek fazla anlamadım,dilerseniz bir vitamin takviyesi yapın ayrı bir kafese alıp gözlemleyin,tüy de de olabilir gerekli besinleri vermenizi öneririm 4 gün boyunca bir gözlem yapın sonra tekrar bir bakarız duruma