DİŞİ KUŞ YAVRULARA BAKMIYOR

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar Yavrular Yeni yeni yem kirmaya başladi ama dişi bakmiyor artik şiringa ile beslicemde şiringayla nasl bi besin vericem

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Prinç unu mamasi nasil yapilir Bilen varmi İnt buldumda anne sütü diyo anne sütü yerine hazir süt versem bi sakinca olurmu

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Prinç unu mamasi nasil yapilir Bilen varmi İnt buldumda anne sütü diyo anne sütü yerine hazir süt versem bi sakinca olurmu
sen su ile hazırla bence sütün kuşlar için zararlı olduğunu okumuştum biryerde

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
yavrular yem kırmayı öğrenmişlerse pek sorun olmaz. mecbur kaldıklarında yem yiyeceklerdir annelerinin onları beslemesine pek ihtiyaç yoktur bence tabi yem kırabildiklerinden eminseniz. ayrıca kanarya yemini de yemleri ile karıştırabilirsin onu kırmaları daha kolay

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Pirinç unu mirinç unu uğraştığınıza değmez. Gelişimin tam olarak sağlanabilmesi için en iyisi; bebekler için satılan meyve püreleri var marketlerde küçük kavanozlar içerisinde. Onları şırıngayla verin.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
En küçüğü kaç günlük . Yem kırmaya başlamışlar demişsiniz o zaman sizin yedirmenize gerek yok . Kafes tabanına bir kap içine aspur (kanarya yemi) , muhabbet yemi karışımı koyun suyu da yere yakın bir yere koyun onlar başının çaresine bakar. Haşlanmış yumurta da verebilirsiniz     

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Kuşlar 25 günlük filan Şuan Yerde Yem Filan Var Yediklerini Göruyorum ama yeterlimi bilmiyorum Bide fırlamının bırı tunekten ınmıyor yuvalıga asla gırmıyor

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Az önce kuşlarin kursagina baktimda bos hayvanlar halsizlermeye basladi Efekan Meyve puresını dırekmı verıcez kusa yoksa sulandırıcazmı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Direk ver abi az az. Sonra çok az da (ayrıca) şırıngayla su verirsin. O zaman sıkıntı kalmaz. Ya da dediğin gibi sulandırıp da verebilirsin ikisi de olur bence. Ancak sulandırmanın mama üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyorum.