dişi kuş yumurtladıktan sonra tekrar ne zaman kızışıp yumurtlar kaç ay lazım?

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
dişi kuşum kendiliğinden yumurtladı yumurtaları 20 kasımda yumurtaladı 10 gün üzerine yattı 5 adet yumurtladı yumurtalar boş oldugu için attım dişi kuşumun yanına erkek kuş aldım çok iyi anlaşıyorlar erkek kuş çiftleşmek istiyor fakat dişi yanaşmıyor ne kadar zaman geçmesi lazım tekrar dişinin kızışması için acaba?

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Daha yeni aldığınız için onların birbirlerine alışmaları lazım önce. Daha sonra eş alacaklardır inşallah ve yavrular gelecektir. Tabii aldığınız erkek yeterli büyüklüktemi kaç aylık bilemiyorum ben olması gereken sırayı belirtiyorum. Resim koymanız mümkünse eğer daha çok yorum getirecektir size

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Daha yeni aldığınız için onların birbirlerine alışmaları lazım önce. Daha sonra eş alacaklardır inşallah ve yavrular gelecektir. Tabii aldığınız erkek yeterli büyüklüktemi kaç aylık bilemiyorum ben olması gereken sırayı belirtiyorum. Resim koymanız mümkünse eğer daha çok yorum getirecektir size
+111

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Daha yeni aldığınız için onların birbirlerine alışmaları lazım önce. Daha sonra eş alacaklardır inşallah ve yavrular gelecektir. Tabii aldığınız erkek yeterli büyüklüktemi kaç aylık bilemiyorum ben olması gereken sırayı belirtiyorum. Resim koymanız mümkünse eğer daha çok yorum getirecektir size+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Birbirlerine tamamen alıştıktan sonra çiftleşip çiftleşmeyeceklerini zaman gösterecek