dişi kuşta yumurta varmı üstadlsr!!!

talip tekedereli

Yeni Üyemiz
arkadaşlar resimlerden dişi kuşta  yumurta olup olmadığını söyleyebilir mi? yaklaşık 5 aydır sabrediyorum. sabretmeye tamam mı? devam mı?  :-[

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kardeş dişi kuşun hazır kızışmış yumurta beklenebilir resimdede yumurta var gibi görünüyor fakat sadece bu resimlere göre yorum yapmak pek doğru olmaz dışkısının fotoğraflarını ve kısa bir video atarsanız daha net sonuçlar alırsınız.

talip tekedereli

Yeni Üyemiz
dışkısı şimdilik normal. yuvaya giriyo ama kısa kalıyo. dinlenirken tek ayak tünekte düştü düşecek. yaklaşık beş aydır beraberler. bayağı iyi anlaşıyolar. erkek sürekli besliyo, kaşıyo vs. çifleştiklerini görmedim henüz.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Kardeş dişi kuşun hazır kızışmış yumurta beklenebilir resimdede yumurta var gibi görünüyor fakat sadece bu resimlere göre yorum yapmak pek doğru olmaz dışkısının fotoğraflarını ve kısa bir video atarsanız daha net sonuçlar alırsınız.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
resme göre yumurta var ancak dışkılarının normal olduğunu söylüyorsunuz, yağlanma veya yumurta sıkışmasıda olabilir, kuş ortalama 10 günde yumurtlar siz 15 gün olabilir diyorsunuz, bir kaç değişik resim daha koyabilirmisiniz özellikle popo kısmı.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
bana kalırsa yumurta yok galiba ama kuşu elinize aln ve popo kısmına dokunun ama nazikçe yumurtaya benzer bir yapı eline geçecektir ama dikkat edin ... Yani net böle bilirsiniz