Dişi kuşum 11 gün arayla 2. yumurtasını yumurtladı.Neden?

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Dişi kuşum 11 gün arayla 2. yumurtasını yumurtladı.Neden? confusedtw

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
yumurtalar boş tur döllü yumurta olmadıgı için öyle yumurtlamış aynı sıkıntı bendede oldu

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
yumurtalar boş tur döllü yumurta olmadıgı için öyle yumurtlamış aynı sıkıntı bendede oldu
Bende ilk başta öyle düşünmüştüm fakat ilk yumurtanın üstünden 1 hafta geçtiği için ışık tutup kontrol ettim.Yumurtanın içi koyu turuncuydu.Sanırım yumurta dolu.Bende hiç bir şey yapmıyorum kuşlara normal baktığım gibi bakıyorum.Ne yapayım?Neden kuş bu şekilde yumurtlamış olabilir?

SERTAÇ TÜLEK

Yeni Üyemiz
Adı
SERTAÇ
Soyadı
TÜLEK
Uğur MOGAN' Alıntı:
Bende ilk başta öyle düşünmüştüm fakat ilk yumurtanın üstünden 1 hafta geçtiği için ışık tutup kontrol ettim.Yumurtanın içi koyu turuncuydu.Sanırım yumurta dolu.Bende hiç bir şey yapmıyorum kuşlara normal baktığım gibi bakıyorum.Ne yapayım?Neden kuş bu şekilde yumurtlamış olabilir?
koyu turuncu olmasından ziyade ışık tutunca yumurtanın içinde hiç damar filan görebildin mi ???

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Uğur MOGAN' Alıntı:
Sanırım evet.İnce çizgiler vardı.
Uğur büyük ihtimalle boş olacaktır dişinin kaçıncı kuluçkası? erkek tecrübelimi? stres yapacağı herhangi bişey varmı? Bunlarıda bir gözden geçir kardeşim

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşlar bendeki kuşlarda ilk yumurta yaptı yuvadan attı 2. yumurtayı 8 gün sonra yumurtladı sonra 6 gün ara ile 2 yumurta daha yaptı toplamda 3 yumurtası var ve 1 tane yumurtadan yavru çıktı. az sayıda yumurta yapacağı vakit yumurta araları uzayabilir normaldir. sorun edecek birşey yok. kuşları ve yumurtaları rahatsız etmeyin bence. icon_naughty

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
özelikle 1 çift yada 2 çift besleyen arkadaşlarım sabırsız olmasınlar. bu iş sabır işidir herşeyden önce. confusedtw