Dişi kuşum çiftleşmedi ama yuvalığa girdi

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Dişikuşum son dört gündür yuvalığa girip çıkıyor. Erkek de onu kapıda bekliyor. Bu son dört günde çok yem yedirmeye başladılar birbirlerine. Eskisinden fazla. Ama çiftleşme olmadığını sanıyorum. Acaba bu tavırları çiftleşme alameti midir? Yani bu süreçten sonra çiftleşmeye mi başlarlar? Yoksa çiftleşmeme ihtimali de var mı?

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
yuvayı keşif edecek sonra güvenliğini hissettikten sonra yumurtlamak için çiftleşecektir. Aynı insanlar gibi önce sıcak bir aile ortamı ve sonra gelen bebek sesleri :)

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Soner DURMUŞ' Alıntı:
yuvayı keşif edecek sonra güvenliğini hissettikten sonra yumurtlamak için çiftleşecektir. Aynı insanlar gibi önce sıcak bir aile ortamı ve sonra gelen bebek sesleri :)
Buna sevindim. Dişi kuşum gitgide alışıyor. Erkek de istekli. Kovalıyor devamlı. İnşallah yavrularını görmek nasip olur.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Soner DURMUŞ' Alıntı:
+1

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Kuzey KARA' Alıntı:
Buna sevindim. Dişi kuşum gitgide alışıyor. Erkek de istekli. Kovalıyor devamlı. İnşallah yavrularını görmek nasip olur.
insallah en kısa sürede yavrularını da görürsünüz

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
kendilerini sağlama almaya çalışıyorlar güven hissini aldıktan sonra çiftleşmeye başlayacaklar

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
herşey yolunda gidiyor
illa çiftleştiklerini görmek isterseniz
sabahın ilk ışıklarında fazla aktif olurlar...