Dişi kuşum çiftleşmek için erkek kuşumu kovalıyor

onur_058

Üyemiz
Dişi kuşum kızışmış durumda yuvalığa devamlı girip çıkıyor yuvalığı kemiriyor ama erkek kuşum ona hiç pas vermiyor birkaç gündür dişi kuşum erkek kuşu kovalıyor ne yapmam gerekli acil yardımlarınızı bekliyorum

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
*yapacak bir şey yok ne güzel işte.
ama erkek kuş kaç aylık? daha önce yavrusu oldumu?
genelde dişiler kaçar, erkek kovalar. erkekler kızışmaya daha hazırdır. dişiler ise daha zor olur. bir kaç zaman kendi hallerine bırakıp rahatsız etmeyin

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
genelde dişiler kaçar, erkek kovalar. erkekler kızışmaya daha hazırdır. dişiler ise daha zor olur. bir kaç zaman kendi hallerine bırakıp rahatsız etmeyin

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kuşunu biraz ayır kaşılıklı kafeselere koy 2 hafta öyle dursunlar erkege biraz nijer destegi yap bence düzelir

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Birbirlerine uyum sağladıklarında herşey istediğiniz şekilde olacaktır inşaallah

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
'' Dişi kuşum çiftleşmek için erkek kuşumu kovalıyor '' demişsiniz ama kesin eminmisiniz çiftleşmek için kovaladığına, tam tersi bi durumda olabilir çiftleşmek istemediği yada beğenmediği içinde saldırıp kovalayabilir. İnşallah kuşlarınızdan en kısa zamanda yumurta ve yavru alırsınız, hayırlı üretimler.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Onur ÇINAR.' Alıntı:
erkekden yavru alındı eşi ölünce bu dişiyi aldım
Erkeği dişinin yanınamı attınız?Eğer dişinin kafesine erkeği attıiseniz ileriki dönemlerde sıkıntı yaşayabilir.Erkeğinizin sonunu hazırlayabilirsiniz.Bence çifti 1-2 hafta ayırıp dişiyi erkeğin kafesine atın.

onur_058

Üyemiz
Erkek kuş uzun zamandır bende eşi ölünce  kızgın diye bu dişiyi aldm şuan erkek kuşu kafesden çıkardım perşembe günü yeni bir erkek atcam.Dişi kuşum şuan çok hareketli kafesin her yerini dolaşıyor bide mamalık kabina kum koymuştum onun içine girip kuma sürtünüyor .Kızgın olduğundanmı yapıyor aceba yardımlarınızi bekliyorum arkadaşlar

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
o kuşa çok kızgın bir erkek alın mevcut erkeğin keyfini beklemeyin bence,biran önce gelsin bebişler alkisd