A ataberk Yeni Üyemiz Katılım 18 Haz 2013 Mesajlar 19 Konum konya Adı ataberk Soyadı çınar 23 Haz 2013 #1 arkadaşlr geçen hafta aldığım dişi kuşumu erkeğin yanına koydum, ancak dişi kuş fazla hareket etmiyor ve olduğu yerde duruyor,sizce eş tutar mı ve ayrıca dişinin yaşı erkeğinkine yakınmı sizce kısacası kaç yaşında
arkadaşlr geçen hafta aldığım dişi kuşumu erkeğin yanına koydum, ancak dişi kuş fazla hareket etmiyor ve olduğu yerde duruyor,sizce eş tutar mı ve ayrıca dişinin yaşı erkeğinkine yakınmı sizce kısacası kaç yaşında
A ataberk Yeni Üyemiz Katılım 18 Haz 2013 Mesajlar 19 Konum konya Adı ataberk Soyadı çınar 23 Haz 2013 #2 foto koyamıyorum boyutu çok büyükmüş daha sonra koyacam yaşını öğrenemeyecez
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 23 Haz 2013 #3 FOTO EKLERSEN CEVAP ALIRSIN.. İKİSİDE ERKEKMİ DİŞİMİ BİLMELİYİZ. VE NORMALDİR İNSAN BİLE TANISTIGINDA BELLİ MÜDDET SES KALIR..
FOTO EKLERSEN CEVAP ALIRSIN.. İKİSİDE ERKEKMİ DİŞİMİ BİLMELİYİZ. VE NORMALDİR İNSAN BİLE TANISTIGINDA BELLİ MÜDDET SES KALIR..