Dışı kusum erkeğe vuruyor

ceyhungokmen

Üyemiz
Adı
ceyhun
Soyadı
gökmen
Merhaba arkadaşlar erkek kusum baya kızıştı gaga üstü parlak mavi dışıye gidiyor.ağızdan besleme yapıyorlar ama dışı belli bir süre sonra yani ciftlesmeye yeltendiginde erkeğe vuruyor sebebi ne olabilir acaba yardimci olabilecek arkadaşım varmı acaba.Teşekkürler...

ceyhungokmen

Üyemiz
Adı
ceyhun
Soyadı
gökmen
Cihan AYTAN' Alıntı:
sıkıntı olacağını sanmıyorum bazen dişiler bu tür huysuzluklar yapıyor eğer çok ağır yaralıyıcı vuruşlar değilse ve erkek kuş halen kurlara devam ediyorsa takılacak bir durum değil
cihan bey yok yaralama durumu yok erkek birkac adim geri gidiyor sonra yine geliyor.disim daha once yavru vermis bir disi arkadasimindi erkegi olunce disiyi bana verdi.5 yavru buyutmusbir disi.erkekte benim yavrudan buyutmem arkadasimin uretimhanesinde salmada eslestirdik anlasiyorlarda aslinda ama anlayamadim.su anda disi kizissin diye ayrilar 3 gundur aksam deneme yapmak istedim bu tepkiyle karsilasinca siz ustatlardan fikir almak istedim egeryavrularim olursa dunyalar benim olacak.ilginize simdiden tesekkur ederim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yazdıklarınız kuşların normal hareketleridir.
kuşlarda sıkıntı yok..

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Dişi tüyde sanırım. Fotoğraf flu çıkmış. Tüyden çıkıp kızıştığında eş tutacaklardır.
Havuç içeren mama ve b vitamini takviyesi yapabilirsin haftada 2-3 gün.

ceyhungokmen

Üyemiz
Adı
ceyhun
Soyadı
gökmen
Levent ACAR' Alıntı:
Dişi tüyde sanırım. Fotoğraf flu çıkmış. Tüyden çıkıp kızıştığında eş tutacaklardır.
Havuç içeren mama ve b vitamini takviyesi yapabilirsin haftada 2-3 gün.
tamam levent bey cok tesekkur ederim...