M mehtapyılmaz Uzman Üyemiz Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 1,484 Konum Ankara Adı Mehtap Soyadı Yılmaz Maraşlıoğlu 30 May 2013 #81 Selim bey ben geniş bir kafes istiyorum onuda bulamadım özel siparişle yaptırılıyor ancak oda çok pahalı oluyor.
Selim bey ben geniş bir kafes istiyorum onuda bulamadım özel siparişle yaptırılıyor ancak oda çok pahalı oluyor.
S slmylcn Takipçi Üyemiz Katılım 13 May 2013 Mesajlar 241 Konum BALIKESİR Adı selim Soyadı yalçın 31 May 2013 #82 Mehtap YILMAZ' Alıntı: Selim bey ben geniş bir kafes istiyorum onuda bulamadım özel siparişle yaptırılıyor ancak oda çok pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla ... Evet pahaliya geliyor. Bende sizin istediginize benzer aariyorum. Burada paylastigim kredi kartinada taksit imkani var, o yuzden cazip geldi. Fakat arkadaslar kucuk dediler.
Mehtap YILMAZ' Alıntı: Selim bey ben geniş bir kafes istiyorum onuda bulamadım özel siparişle yaptırılıyor ancak oda çok pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla ... Evet pahaliya geliyor. Bende sizin istediginize benzer aariyorum. Burada paylastigim kredi kartinada taksit imkani var, o yuzden cazip geldi. Fakat arkadaslar kucuk dediler.