Dişi kuşum hakkında yardım

ozgur3545

Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
kaya

Merhaba arkadaşlar dişi kuşumun cere rengi beyazdan kahverengiye dönüyor yavaş yavaş galiba kızışıyor.
gördüğünüz taşları dağa çok kemirmeye başladı.Yuvalıktan eskıden korkardı yaklaşık 3 4 aydır yuvalık takılı şımdı yanlarında rahatca dolaşıyor ustune fılan çıkıyor.Kafesten salmıyorum rahatsız etmıyorum.

Sizin önerdiğiniz bişey varmı yavru alabılırmıyım.bi takvıye fılan önerdiğiniz bişey varmı

Teşekkürler

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Maşallah..
Erkek hazır gibi.dişi birazdaha kızışmaya vakti var.tahminen 10-15 güne kadar hazır olur.
Bu arada kafes için de çok fazla tünek var gibime geldi.biraz azaltmanızda fayda var.
Diyer üretici üstatlara daha iyi yorumlar verir.
Haftada 2-3 sefer mama yı ihmal etmeyin.
Bu arada yuvalık kafesin içindemi duruyor.
içindeyse kafesin sol tarafına dışarıdan takmanızda fayda var.
yumurta ve yavru konntrolü sırasında içer den rahat bakım yapamazsınız.
Hayılı olsun.

ozgur3545

Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
kaya
iyi gunler ben kafes hakkındakı yorumunuzu dıkkate alıp yuvayı kafesin yan tarafına aldım  ama dişi kuşum galiba kustu :D yuvalığın yanına hıç gıtmıyor o tarafa uzak duruyor erkek gıdıyor ama o cesaret edemıyor.eskiden yuvalığın ıçıne kafasını sokup ıçıne bakardı yan taraflarını kemırmeye çalışırdı 2 gundur tamamem uzaklaştı bi sorun olurmu yoksa bir kaç günü alışır mı

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Bir haftaya kadar alışır özgür bey.fazla rahatsız etmeyin yeter.hayırlı üretimler.mama veriyorsanız yuvalığa yakın bir yere takın.dikkatini çeker.

Sent from my iPhone using Tapatalk