dişi kuşum kaçtı lütfen yardım....

mustafa_unlu

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
ÜNLÜ
arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar diliyorum herkese.... hobi amaçlı mubiş besliyorum 3 takım kuşum var.Bu takımlardan bir tanesinin dişisi bugün akşam üzeri kaçtı ve kuşum bi kaç güne kadar yumurtlayacaktı serinlemeleri için banyoluk takmıştım,kuşları balkonumda besliyorum balkon penceresi açıktı (PVC) havalandırmak için, nasıl kaçtı anlayamadım30 dk. sonra pencereyi kapamak için girdiğimde 1 takımımın dişisi yoktu heryere baktım ama bulamadım yok gitmiş. sorum şu bu işte yeni yeni tecrübe ediniyorum erkek kuşuma nasıl bir çözüm önerirsiniz..........  yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese tşkr ediyorum.. :( :(

balkara

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ersöz
Merhaba, üretimle ilgili bir tecrübem yok erkekle ilgili duruma bir şey söyleyemem; fakat kaçan dişi için küçük bir ihtimal de olsa balkon ya da cam önüne bir kafes koymanızı öneririm. Bu yolla az da olsa kaçan kuşunu geri kazanan insanlar biliyorum. Bir de kuşun resmini içeren küçük kayıp ilanlarını dağıttıktan sonra kuşu bulanların sahibine getirdiğine de şahit oldum. Tabi yine de size kalmış bir durum.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Oncelikle gecmis olsun  crying kafes koyun bir ihtimal gelebilir eger gelmez ise erkeginize yeni esini sectirip almanizi tavsiye ederim

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkek için yeni bir eş almanızdan başka yol yok

mustafa_unlu

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
ÜNLÜ
herkese yorumları için tekrar tşkr ediyorum..yorumlarınızdanda yola çıkarak erkek kuşumu petshop'a bıraktım bugün,artık oradan kendisine eş beğenecek.Arkadaşlar sizce eş beğenmesi uzun sürer mi teşekkürler...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bu herkezin başına gelebilir...önlem olarak pencerenize bir de sineklik taktırın.