Dişi kuşum öldü

onur_058

Üyemiz
2 çift muhabbet kuşu alarak aranıza yeni katıldım.1 çiftim altında 1 yavru yeni çıkmış 2 tane yumurta vardı aradan 1 hafta geçti yumurtalar boş çıktı.Dişi kuşum kabarıp duruyodu bende kuluçkadan yeni çıktı normaldir dedim ama 2 gün sonra kuşum öldü.Şuan yavruyu erkek kuşum bakıyor.Kuşumun neden öldüğüne bi fikri olan varsa çok sevinirim ayrıca yavru büyüdükden sonra dişi kuş alsam sorun olurmu aceba? Saygılarımla

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
yavruya babası bakmaya devam edecektir bir sorun olmaz zaten yavru 30.gün artık yem kırmaya ve kendine bakar hale gelir.Yavru kendini kurtarmadan dişi kuş alma belki yavruya zarar verir.yavru gelişince yani 40 gün sonra dişi alıp erkeğinin yanına sala bilirsin.

bunlar kendi fikirlerim ustalar en doğru cevabı verecektir.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Metin CANSEVER' Alıntı:
yavruya babası bakmaya devam edecektir bir sorun olmaz zaten yavru 30.gün artık yem kırmaya ve kendine bakar hale gelir.Yavru kendini kurtarmadan dişi kuş alma belki yavruya zarar verir.yavru gelişince yani 40 gün sonra dişi alıp erkeğinin yanına sala bilirsin.

bunlar kendi fikirlerim ustalar en doğru cevabı verecektir.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEEŞ SEN BİR KERE SORUYORSUN BİZ YORUM YAPMAK İSTEYENLER USTALIK FALAN HİKAYEDE KAÇ SORU SORACAZ BAK
KUŞUN YAŞINI
CİNSİNİ
YAŞAM ŞARTLARINI
KAÇINCI KULUÇKASI
HANGİ YEMİ VERİYORSUN
MAMAYA NE KATIYORSUN
SUYUNU NEREDEN NASIL VERİYORSUN
VS VS SEİZLER BUNLARI HEP YAZACAKSINIZ KI YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA YORUMLARI NI YAPSINLAR SLM

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEEŞ SEN BİR KERE SORUYORSUN BİZ YORUM YAPMAK İSTEYENLER USTALIK FALAN HİKAYEDE KAÇ SORU SORACAZ BAK
KUŞUN YAŞINI
CİNSİNİ
YAŞAM ŞARTLARINI
KAÇINCI KULUÇKASI
HANGİ YEMİ VERİYORSUN
MAMAYA NE KATIYORSUN
SUYUNU NEREDEN NASIL VERİYORSUN
VS VS SEİZLER BUNLARI HEP YAZACAKSINIZ KI YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA YORUMLARI NI YAPSINLAR SLM
+111111111111111