Dişi kuşum rahatsız...

Doruk Varol

Üyemiz
Adı
Doruk
Soyadı
Varol
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar..Dişi kuşum yaklaşık 3 aydır solunum yollarından rahatsız.Nefes alıp verirken bariz bi şekilde tıkanıklık olduğu ortada.Vik Vik Vik Vik diye nefes alıp veriyorBunun dışında hiçbir problemi yok yemesinde içmesinde canlılığında vs...Ne yapmam gerekiyor.Bulundukları yer de çok soğuk değil odamda bakıyorum.Erkek kuşta böyle bir problem yok.Yardımlarınızı bekliyorum..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Merhaba, size baytril %5 enjeksiyonluk çözelti veya neoterramicin onuda bulamazsanız vitaform öneririm baytrili 5 gün boyunca ağzına 2 damla, diğerlerini ise 5 gün boyunca 2 mercimek tanesi kadar suluklarına koyup hergün yenileyin sonuç alamazsanız ronidazole 40 adlı ilacı kullanmanız gerekecek

Doruk Varol

Üyemiz
Adı
Doruk
Soyadı
Varol
Çok tesekkur ederim.Vitaformu kullandim hicbir etkisi olmadi.Bahsettiginiz diger ilaclardan eczanede satolan varmi acaba ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
yazdığım ilaçların hiç birini eczanede bulamazsınız, sanırım istanbuldasınız eminönündeki kuşçular size yardımcı olacaktır yada istanbulda tarım ve veteriner ilacı satan yerlerden temin edebilirsiniz.