DİŞİ KUŞUM TUHAFLAŞTI NEDEN

egelim6406

Üyemiz
Adı
Alaettin
Soyadı
YILMAZ
merhaba  kuşlarımın altında 4 yumurta vardı bi baktım ki hepsi delinmiş  yumurtaları alıp  attım  ama şimdi dişi kuş erkeği ne yanına yaklaştırıyor nede yuvaya sokuyor  aynı tünekte durmuyolar bile ne yapmam gerekli bi yardımcı olurmusunuz

teşekküerler....

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kuşlaını ayırmalısın.dişi kuşun tekrar yumurtlamaya hazır olunca tekrar eşe atarsın.

egelim6406

Üyemiz
Adı
Alaettin
Soyadı
YILMAZ
anladım  ayırınca nerden anlicam yumurtlamaya hazır olduğunu ve aynı  erkeğe  eş atabilirmiyim yoksa yeni erkek almam gerekirmi

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçmiş olsun kuşlarınız strese girmiş olabilir kuşlar yumurta üstündeyken fazla kurcalamamaya ve ürkütmemeye dikkat edin inşallah gelecek kuluçka öle bir durum olmayacaktır

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
kuşları korkutan bir durum olmuş yada dişi kuşta bir rahatsızlık vardır.

egelim6406

Üyemiz
Adı
Alaettin
Soyadı
YILMAZ
dişi kuşu ayırdım  hem  erkeğe hem dişiye kızıştırıcı veriyorum bi 10-15 sonra tekrar eşe atıcam

umarım  aynı yapmaz

egelim6406

Üyemiz
Adı
Alaettin
Soyadı
YILMAZ
Şahin  abi dediğin  gibi  korkmuş da olabilir evde  4 yaşında bi  çocuk var her nekadar uzak tutsamda olmuyor

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
ani hareketler,kararsız yüksek sesler,gürültü,çığlık,bağırma,kafese bir nesnenin çarpması sürekli yuva ve yumurta kontrolü parfüm el kremi ve diğer koku kalıntısı bırakabilecek maddelerle uğraştıktan sonra ellerinizi yıkayıp iyice durulayıp kurulamadan yumurtalara yavrulara el değmesi gibi durumlar bu anlattığınız olayı meydana getirmektedir rahatsız edecek unsurları egale etmelisiniz olmuyorsa kuşlarıda yormanın kendinizide üzmenin bir mantığı yok ugun ortam oluştuğunda tekrar devam edersiniz hobiye iyi hobiler.