Dişi kuşum yemleri yere atıyor

brhmcskn

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
coşkun
Tam çiftleşecekler derken dişim de anormal bir durum oluştu. Yemleri ve mamayı az az yiyip yere atıyor. Bugün kraker astım onuda bir günde yemeden koparıp, koparıp yere attı. karaker neredeyse bi günde bitti. Erkekte böyle bir durum yok. Bide sürekli şiş gibi duruyor? Sebebi yumurtama belirtileri olabilirmi?

brhmcskn

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
coşkun
Uğur ATA' Alıntı:
Popo kısmı şiş ise yumurtlayacaktır.
Poposu şiş değil bide çiftlerimi dışarı çıkarmalı mıyım? Dışarı çıkınca birbirleriyle daha az ilgileniyorlar. Ama çıkarmayınca da sürekli gürültü yapıp dışarı çıkmak istiyorlar.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bnm dişim de böyleydi daha iyi bakmaya çalış hasta

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Belkide içinde daha çok sevdiği bir yemi arıyordur.Bende de 2 takımda dişişler aynı şeyi yapıyordu.Akıllı yemliğe koyduğum yemi 2 saatte aşağı indiriyordu.Versela Laga yeme geçtim önceden açık yem kullanıyordum bu huyundan vazgeçti.Bende durumu ona yormuştum.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
üretim kuşları kafesten dışarı salınmaz onları en az gögüs hizası yüksekliğe asın ve salmayın kuşlarınız hazır olduklarında üreyeceklerdir. kuşunuzun bu davranışları kızıştığı için olabilir bir fotoğrafını eklerseniz yardımcı olmaya çalışırız

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
BENDE DE VAR BİR CİFTİ YUMURT DOGURMAYA BAŞLADIKTAN SONRA YEMLİKTE YEM KALMIYOR HEPSİ  TABANDA BİTLENMİŞ GİBİ DEŞİNİYOR YA CİFTLEŞECEK YADA YUMURTAYI ATACAK BENDE FORMÜLÜNÜ  BULDUM HEMEN BAŞKA DİŞİYE ATIYORUM  YAVRU CIKINCA GERİ GETİRİYORUM.BUNU YAPAN ERKEK...

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
aynı sorun bendede oldu disi kuşum tam 20 gün yemlıklerı boşalttı resmen gagasıyla kepce gibi alıp dısarı atıyor ne kemık bıraktı ne yem ne mama herseyi bosaltıp yerlere attıyordu kızışmış şımdı altında 6 yumurta var bence sabırla bekle sağlıklıysa eşleşicek hayırlısı olsun

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Arkadaşların dediği gibi yem değişikliği olduysa sevdiği semi aramak için dökebilir. benimde öyle bir sorunum vardı dar ağızlı  sulukların içine koydum yemi şimdilik problem yok

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kızışmış olabilir veya yakın zamanlarda yem değişimi yaptıysanız yemin içinde bir şeyi çok sevmiş onu arıyordur

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
kuşlar genellikle stres yada sevdiği yemi seçme durumlarında bu davranışı gösterirler

brhmcskn

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
coşkun
işte sabıkalı kuşun resimleri. Bugün nedense huyundan vazgeçti  ;D